Den første trailer til Paul Giamattis “Cold Souls” er kommet online og kan ses her, hvor man også kan finde en række klip fra filmen.

I filmen spiller Paul Giamatti rollen som Paul Giamatti – en skuespiller, som midt under en eksistentiel krise henvender sig til laboratoriet Soul Storage, der tilbyder sine kunder at udtrække deres sjæle, så de kan få aflastning fra hverdagens byrder.

Udover Giamatti medvirker også Emily Watson, David Strathairn og Lauren Ambrose i filmen, som er instrueret af Sophie Barthes.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 David Munch 14 år siden

Den virkede rimeligt steneren desværre...
Gravatar

#2 Frederik Uhrbrand 14 år siden

Den vil ufattelig gerne være "Eternal Sunshine of a Spotless Mind" men det ligner nu en omgang.... ****
Gravatar

#3 squee 14 år siden

Ja, den ligner et dårligt Charlie Kaufman ripoff.
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#4 Chrisenry 14 år siden

Jeg er overhovedet ikke enig med nogen af de ovenstående kommentarer. Jo, jeg ser parallellerne til Charlie Kaufmanns arbejde og sågar den stemningsmæssige lighed med Eternal Sunshine, men ikke med et negative fortegn. Jeg synes den virker fantastisk spændende og skæv på den helt rigtige måde, og så har den Paul Giamatti i hovedrollen. Det sidstnævnte er i sig selv en anbefalding for mig. Som et lille ps synes jeg filmen har noget af det bedste artwork jeg har set i et stykke tid. Fedt! Jeg glæder mig sørme...
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."

Skriv ny kommentar: