Spoof-filmene “Date Movie” og “Epic Movie” har trods en omfattende nedsabling blandt både publikum og kritikere alligevel formået at være indbringende projekter, og nu er traileren klar til den næste i rækken, “Meet the Spartans”, der tager gas på filmen “300”. Traileren kan ses online på filmens MySpaceTV-side.

Filmen, som er lavet af instruktørerne bag både “Date Movie” og “Epic Movie”, har bl.a. Diedrich Bader (“Drew Carey”), Kevin Sorbo (“Hercules”), Ken Davitian (“Borat”) og Method Man på rollelisten i en parodi-film på den spartanske æra, hvor man også vil støde på spoofs fra nyere dansefilm, “Transformers” og tv-programmet “Deal or No Deal”.

“Meet the Spartans” vil gøre de amerikanske biografer usikre engang i det nye år, men denne film vil dog ikke blive det eneste kommende spoof på den episke “300”, da filmselskabet National Lampoon tidligere har annonceret, at de vil gå i gang med et filmprojekt, der skulle tage pis på de senere års sværd-og-sandal-film; “National Lampoon’s 301: The Legend of Awesomest Maximus Wallace Leonidas”.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#1 filmz-Kragmose 16 år siden

Suk.
Gravatar

#2 nostromo 16 år siden

Good God... They keep shitting out all these fast food junk pile of shit movies like there's no tomorrow...

Very pathetic... VERY!
Girl: It said my cookies aren't turned on? What am I supposed to do, pour some milk on myself and show them my tits?
Gravatar

#3 Yoda 16 år siden

Spoof-film er nok den værste genre for mit vedkommende!
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#4 filmz-BrotherJack 16 år siden

#3
Det må du ikke sige!
Helt ærligt, det er jo kun fordi de kommercielle lortefilm siden "Not Another Teen Movie" slet ikke er rigtige spoofs. Der er jo ingen idé i det her! Intet! Det er bare popkulturelle lortereferencer, ukløgtig humor, og ting folk ikke vil forstå om bare 4 år.

Zucker-brødrende lavede virkelig intelligent humor, og disse film (som er erklærede hyldester) kan slet ikke sammenlignes.

Hvis jeg var Father Spoof ville jeg slå hånden af alt det disse instruktører har lavet på egen hånd. "Date Movie" havde f.eks. ikke en eneste god idé! De folk er simpelthen ikke gode nok til at afkode filmmediets konventioner til at lave sjov med dem.
Gravatar

#5 icetea 16 år siden

hehe åh nej dog.. Men men! den ser da ud til at kunne blive bedre end Epic Movie ! synes da det ser sjovt nok ud på nogle punkter, og der med Britney til sidst hehe, men det kan ikke gå HELT galt hvis bare den er ikke er så katastrofal som Epic Movie.
Gravatar

#6 knekker 16 år siden

sekvensen med hvor de breakdanser, er på ingen måde sjov. Det kan lige gå an med britney parodien dog.

Men jeg savner som tidligere nævnt, noget kvalitets humor. Synes f.ek.s scary movie 1 og 2, var ret sjove.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#7 filmz-bullettooth 16 år siden

De bliver sgu ikke lavet som høj pistolføring mere....
--------- for rent ---------
Gravatar

#8 DanielH 16 år siden

den skal sku nok blive griner !
Gravatar

#9 filmz-Sifodyas 16 år siden

well well well, den måtte jo komme .-.
Ash: I can't lie to you about your chances, but... you have my sympathies.

sifodyas.eu
Gravatar

#10 filmz-Anarion 16 år siden

Pardon my french, men det ligner en stor omgang lort... Forstår ikke denne genre, jeg havde jo ligefrem vabler på lårene efter hundredevis af klask efter jeg havde set Epic Movie....Not.

Skriv ny kommentar: