Den første tidlige promo-trailer til Werner Herzogs “Bad Lieutenant: Port of Call”, der har Nicolas Cage i hovedrollen, er kommet online og kan ses her.

Filmen er en nyfortolkning af Abel Ferraras originale “Bad Lieutenant” fra 1992, hvor Harvey Keitel spillede en korrupt politimand med narko- og gambling-problemer, der efterforsker en brutal voldtægt af en nonne og søger tilgivelse for sine synder.

Udover Cage medvirker også Eva Mendez, Shea Wigham, Brad Dourif, Val Kilmer og Xzibit i Herzogs version, der for tiden er i gang med post-production.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#11 Benway 13 år siden

#10 Der er i hvert fald Cages' Aguire-agtige skæve posering, det udsædvanlige musikvalg ala Stroszek samt et par karakteristiske kamerabevægelser.

Herzogs film er dog generelt meget uegnede til trailers, og den endelige film kan meget vel fremstå helt anderledes end hvad vi ser her.
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."
Gravatar

#12 mr gaijin 13 år siden

Benway (11) skrev:
Herzogs film er dog generelt meget uegnede til trailers, og den endelige film kan meget vel fremstå helt anderledes end hvad vi ser her.


Det er i hvert fald, hvad jeg håber. Men når der er tale om en Herzog-film, så behøver jeg egentlig heller ikke en trailer for at blive overbevist om, at jeg skal se den.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#13 Astralaz 13 år siden

Hmm - dette stinker...originalen var sgu så dejligt deprim og dyster....det virker det ikke ligefrem at denne udgave bliver...desværre...suk
Gravatar

#14 elwood 13 år siden

Der skal ikke meget til og snyde, se blot den her alternative trailer til The Shining, hvor lidt munter musik, smart klipning, og en happy speaker får en ellers grum film til og fremstå som en af dette året rigtige familie hyggefilm 8-)

[url=
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#15 chandler75 13 år siden

Jeg kan ikke rigtig genkende noget af Ferraras film i denne, men det er kun fedt, at Herzog laver sin helt egen version. Han har jo også sagt, at han ikke har set originalen og ikke har tænkt sig at se den.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#16 rammy 13 år siden

Hvorfor fanden kalder man så filmen "Bad Lieutenant" - når den nu åbenbart INTET har med den gamle film med Harvey Keitel at gøre? Sikke da noget bullshit...
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#17 kasperfmn 13 år siden

#16 Ligesom Hollywood er løbet tør for idéer, er de også løbet tør for navne, så nu bliver de gamle badass-navne genbrugt ;-)
Gravatar

#18 Dragon_Claw 13 år siden

"What are those fucking iquanas doing on my coffe table?!?"

Klassisk!
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#19 filmzkim 13 år siden

Der er da absolut intet ændret ved Nicolas Cage's skuespillerstil i denne film.
Han virker hverken værre eller bedre.

Skriv ny kommentar: