Det er nu bekræftet: Michael Bay vender tilbage som instruktør for sin femte “Transformers”-film. Men det bliver samtidig også den sidste gang, at Bay vil være i spidsen for en film om de populære rumrobotter.

Se også: ”Transformers”-franchisen fortsætter 10 år mere

I 2015 bekendtgjorde Hasbro Studios ellers, at “Transformers”-franchisen vil fortsætte mindst 10 år endnu, men det bliver altså uden Michael Bay:

”Det er sjovt at lave en film, som 100 millioner mennesker ønsker at se. Men denne bliver den sidste. Jeg bliver nødt til at overlevere til en anden,” siger Bay til Rolling Stone.

Endnu er ingen skuespillere blevet bekræftet til “Transformers 5”, men det forventes, at Mark Walhberg gentager sin rolle fra “Transformers: Age of Extinction”.

“Transformers 5” får premiere i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 terrybogard277 7 år siden

Sikken en skam.......ELLER :P ;-)
Gravatar

#2 Pretty Ugly 7 år siden

Det kan være man skal se 6'eren så ;)
“I read somewhere their periods attract bears. Bears can smell the menstruation.” — Brick Tamland
Gravatar

#3 Carmul 7 år siden

Jeg tænker han sætter sig på Hasbro's "Battleship"-franchise de næste 10 år i stedet.
Gravatar

#4 Dominar Rygel XVI 7 år siden

Er der nogensinde et tidspunkt, hvor reboot ville være på sin plads så er det på hele Transformers universet!!

Gravatar

#5 The_Corrector 7 år siden

Sagde han ikke også det om 3eren?!
Han skulle være stoppet efter den første
Gravatar

#6 Troels91 7 år siden

for min skyld måtte han gerne lave de næste 10 :) haters gonna hate :)
Gravatar

#7 Scouzer 7 år siden

Så vil jeg da alligevel glæde mig til Transformers 6.
Jeg synes den 1. var klasse, men så er det også bare gået stille og roligt ned af bakke.
Specielt den første time af 3eren var til grin (ikke på den gode måde).
Jeg ville dog ønske at serien blev rebootet, hvor det bliver taget lidt mere seriøst i stedet for at det skal laves til en halv plat komdie.
Gravatar

#8 Star Trek fever 7 år siden

Øv. Uden Bay, ikke samme klasse.

Og nej Transformers skal ikke rebootes. De er gode som de er.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#9 Alex- 7 år siden

Jeg håber ikke på et direkte reboot, men derimod at 5'eren blot foregår 100~ år efter de fire første. Dette kunne give god mulighed for at løsrive sig fra de første, komme tættere på plots i tegneserien og introducere andre Autobots. Menneskene kunne have sendt både levende og døde rester af Autobots og Decepticons ud i rummet, og herefter glemt dem, hvilket gør det muligt for Megatron (og alle andre afdøde Decepticons) at blive blive genoplivet af Unicron, og Autobotterne kunne genopbygge Cybertron. Efter at krigen mellem dem bryder ud igen, kunne eks. Bumblebee rejse til jorden efter Spike og Sparkplug Witwicky (fra tegneserien, efterkommere af Sam Witwicky), som siden Sam's forbindelse til The Allspark, har en del af den i deres DNA (eller noget i den retning), som Autobotterne kan bruge i kampen mod Decepticonerne.

Ja, det er nok et wild shot, og desværre er det nok næppe sådan det kommer til at gå.
Gravatar

#10 Sklertic 7 år siden

Synes ikke de skal lave flere. Måske en tv serie eller noget, hvor det ville være karakterdrevet, men live-action Transformers er nogle virkelig dårlige film. Den første havde sine øjeblikke, men de kunne have givet tjansen til Adam Sandler, og jeg ville ikke kunne se forskel på det endelige produkt med de forfærdelige (på den dårlige ikke-sjove og sørgelige måde) jokes og mangel på respekt for de enkelte Transformers karakterer.

Skriv ny kommentar: