En af næste års mest ventede film er mødet mellem de to legendariske superhelte, Batman og Superman. Hypen fortsættes i næste udgave af Total Film, der bringer helt nye billeder fra den kommende superheltefilm med DC Comics treenighed på forsiden. Du kan se de nye billeder i galleriet.

Se også: Video: Lexcorp annoncerer nyt styresystem og gratis Wi-Fi

I “Batman v Superman” tørner to af DC Comics mest elskede helte sammen på det store lærred for første gang, mens vi samtidig også vil se Wonder Woman, Aquaman og The Flash have mindre roller.

Batman v Superman: Dawn of Justice” har Ben Affleck og Henry Cavill i de bærende hovedroller, mens Gal Gadot er Wonder Woman, Amy Adams medvirker som Lois Lane, Jeremy Irons er Bruce Waynes butler, Alfred, og Jesse Eisenberg er Lex Luthor.

“Batman v Superman: Dawn of Justice” får dansk premiere den 24. marts 2016.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 cain 7 år siden

Denne film og Star Wars har mig godt nok helt oppe i det røde felt. TDKR er verdens bedste comic. Har set alle SW i bio til release undtaget 2, de første 2 :)
Gravatar

#2 Giraffen 7 år siden

Bedste Batman tegneserier:

- Batman: Year One
- Batman: The Long Halloween
- Batman: Dark Victory
- The Killing Joke
- Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth (Joker er mildest talt skrækindjagende i denne fortælling. Vi vil aldrig se så uhyggelig en portrættering af jokeren på film, for en Batman spillefilm skal desværre også kunne ses af børn.)
- TDKR (Er god men har dog aldrig været min personlige favorit.)

Af nyere batman tegneserier kan The Court of Owls og The City of Owls anbefales.


Gravatar

#3 Giraffen 7 år siden

Batman > Superman

Det er selvfølgelig heller ikke så svært at være mere interessant end Superman. Han har omtrent ligeså meget personlighed som en indtørret lort på fortovet.
Gravatar

#4 Jack Slater 7 år siden

Nolans batman film er rigtig fine, men jeg er godt nok glad for at der skal til at begynde en helt ny æra. Hvis DC vil til at lave et sammensat film univers, hvor alle heltene arbejder sammen og møder hinanden ligesom hos Marvel. Så synes jeg ærlig talt at Nolans univers var en dårlig begyndelse for lige præcis dette.

Skriv ny kommentar: