Tron: Legacy” har indtil videre klaret sig pænt, men filmen har også et stort budget, den skal have indhentet. Det vil muligvis først vise sig, om det er lykkedes, når tallene for det kommende dvd- og Blu-ray-salg ligger klar, og det er derfor sandsynligt, at Disney vil vente med at give en eventuel “Tron 3” grønt lys.

Se også: Se Playboys sexede “Tron: Legacy”-inspirerede nøgenbilleder.

Dog fortæller filmens producer, Sean Bailey, at mulighederne for en efterfølger allerede er blevet diskuteret.

”Vi har talt om en efterfølger, og vi har gjort os nogle tanker, men vi har ikke gemt noget til en efterfølger. Det er virkelig svært at lave en god film, og vi brugte alt det, vi havde, til denne her,” siger Bailey.

Direktøren for Disney, Bob Iger, fortæller desuden, at “Tron” har potentialet til at blive en franchise – men han nævner dog ikke noget specifikt om tidshorisonten for en 3’er.

Se også: Filmz TV: EKSKLUSIVT “Tron: Legacy”-interview med Jeff Bridges og co.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 bnm 9 år siden

Det ville være fint med mig, hvis det betød samme stil og endnu et Daft Punk soundtrack. Men de må godt bruge lidt længere tid på at shoppe rundt efter et solidt manuskript. Handlingen behøver ikke være episk, men de forskellige elementer skal bygges op så de bliver vedrørende.
Gravatar

#2 filmz-snabeldyhr 9 år siden

Artiklen skrev:
Det er virkelig svært at lave en god film, og vi brugte alt det, vi havde, til denne her," siger Bailey.


Havde i noget godt og brugte i det her...og hvad ved du om at lave en god film, Bailey?

...det opsumerer vist mine tanker om den. Det er lige præcis sådan en film jeg burde elske, men jeg var sg* skuffet over den. Jeg hadede den ikke men jeg var fuldkommen uimponeret over den.
Så skuffet at jeg ikke engang gider bruge tiden på at gå i detaljer. :)
Gravatar

#3 bnm 9 år siden

#2: Mon ikke det bare er en refleks kommentar efter han kom til at insinuere de bevidst kunne have undladt ting for at give plads til en 2'er?
Gravatar

#4 rasmusv 9 år siden

#3 Tror jeg ikke på. Det er nærmere PG ratingen vi skal kigge på. Hovedtematikken, far-søn forhold, fejler bestemt ikke noget, første halvdel synes jeg er ret solid fortælleteknisk (bortset fra de åbenlyse underligheder der altid er i scifi), samtidigt med at den holder fart. Halvejs laver filmen den typiske fejl at den ikke ved hvis publikum den er, men hvor den kan dele sig efter fanboysmiljøet (20-40 år), eller det super lukrative (10-15 år) miljø. Som en standard Disneyfilm imploderer den i, at de i) vælger det lukrative segment samt ii) en frygtelig selvspoiler hvor man afslører at filmen jo selvfølgelig slutter med faren ofrer sig selv ved reintegration. Implikationerne ved alle der har set tron - den mister fart, man føler aldrig en reel fare, og vejen med slutningen er modsat starten rodet og sjusket fortalt.

Jeg tror den kommentar fra produceren skal læses mellem linjerne som en selværkendelse af, at skulle Tron:Legacy være gået over i historiebøgerne sammen med f.eks. matrix så var hans to designvalg åbenlyst forkerte. Og det er synd for her er ellers en film hvor alt det andet f.eks. det æstetiske aspekt, billedet, lydbilledet- og dets integration med billedet er fuldstændigt i en klasse for sig selv.

Skriv ny kommentar: