Mens “The Mandalorian” er ved at forberede sin fjerde sæson, kan fans af “Star Wars“-univers nyde endnu et eventyr i mellemtiden.

Ahsoka Tano (Rosario Dawson) søger efter støtte for at stoppe Grand Admiral Thrawn fra at igangsætte endnu en krig. Det er præmissen for den seneste trailer til “Ashoka”, som Lucasfilm udsendte i tirsdags.

Blandt de sammensvorne er der et kærligt gensyn: Fans af animationsserien “Star Wars Rebels” kan muligvis huske, at Ashoka arbejdede sammen med Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo). Dog blev de også separerede i løbet af serien. I “Ahsoka” bliver de genforenet.

Udover Sabine Wren får vi også et gensyn med Hayden Christensens Anakin Skywalker. Dog får vi i traileren ingen billeder af Ahsoka tidligere mester og mentor, men Christensen er annonceret som en del af castet.

Hvad mange fans vil juble over, og især i Danmark er Lars Mikkelsen. Han har tidligere lagt stemme til Thrawn i “Star Wars Rebels”, og nu får vi et kort glimt af ham i live-action udgave. Hans røde øjne og blå hud skinner af autoritet og trusler. Dog kan vi først forvente at høre karakterens stemme igen, når serien får premiere.

“Ahsoka” får premiere den 23. august på Disney Plus. Premieren inkluderer de to første episoder af serien.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: