Timothée Chalamet får folk til at flyve i traileren til “Wonka”

Produceren fra “Harry Potter”-franchisen og instruktøren bag “Paddington” sætter scenen for en sød fantasifuld fortælling.

Den famøse chokoladefabrikant Willy Wonka får en ny fortælling dedikeret til sit navn. Denne gang går vi tilbage i tiden: Før chokoladefabrikken og før de gyldne billetter til heldige børn. I stedet følger vi Timothee Chalaméts Willy Wonka i hans forsøg på at etablere sin første chokoladebutik. Imod sig har han det lokale chokoladekartel, som ikke er særlig velkomne over for nye sælgere.

Hvad der adskiller Willy Wonkas chokolade fra resten af konkurrencen, er, at den ikke er kun himmelsk: Den er også magisk. I traileren får vi en scene, hvor Wonka tilbyder smagsprøver til sine kunder, og alle, der prøver dem, begynder at lette fra jorden. Langsomt bliver alle betaget af chokoladen, og lyksaligheden strømmer igennem byen. Willy Wonka begynder at dirigere borgerne til at udføre sang og dans i deres eufori.

Udover succeshistorien får vi også et første indblik i Hugh Grants oompa-loompa, som blev teaset ved en screening bag lukkede døre. Her bliver det gjort klart, at det lave folkefærd lever efter en uskreven regel: Så snart musikken begynder, begynder oompa-loompa’er at danse, og de kan ikke stoppe igen.

“Wonka” får dansk premiere den 14. december 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: