Dramaserien “Alfa” udsættes til 2021 – kan ses i andre lande først.

TV 2 Zulu planlagde i april premiere på den danske serie “Alfa” skabt af brødrene Mehdi, Misam og Milad Avaz, der sammen står bag filmene “Mens vi lever” og “Kollision”.

Nu udsætter TV 2 imidlertid premieren til 2021 på grund af coronakrisen:

”Vi har en del programmer, som ikke kan leveres på grund af corona, fordi Danmark står stille. Derfor er det vigtigt for TV 2 at sikre, at vi kan sende godt indhold nu og fremover. Derfor har vi kigget på vores stærke tilbud til danskerne, og for at sikre, at der også er godt indhold til danskerne på den anden side, har vi blandt andet valgt at udskyde ‘Alfa’, som er en rigtig stærk serie,” siger fiktionschef hos TV 2, Katrine Vogelsang, til Ekstra Bladet.

Premiereforsinkelsen irriterer også “Alfa”-skaber Milad Avaz:

”Det skulle kun være et spørgsmål om tid før, ringene i vandet også væltede vores båd. Vi er utroligt kede af at skulle meddele, at premieren på vores færdigproducerede serie, GROW/ALFA, fra TV 2’s side er blevet udskudt til 2021,” skriver Avaz på Facebook.

Forsinkelsen betyder, at “Alfa” får premiere i udlandet før Danmark, afslører Avaz:

”Serien vil fortsat blive vist i resten af verden, så der er gode chancer for, du kommer til at se brudstykker af en tysk dubbet version før, du ser det herhjemme.”

“Alfa” handler om brødrene Jakob og Adam. Den ene politimand, den anden nyuddannet børsmægler, der sætter sig for at starte Danmarks største narkokartel.

Brødrene spilles af Andreas og Sebastian Jessen, som spiller over for hinanden for første gang.

På rollelisten er desuden navne som Lars Mikkelsen, Henning Jensen og Thomas Levin.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157334895281492&set=a.273272841491&type=3&theaterVis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: