ComingSoon.net kan vise det første tv-spot til Lionsgates kommende spoof-film “Disaster Movie”, der er instrueret af makkerparret Aaron Seltzer og Jason Freidberg, som også var ansvarlige for de notoriske “Date Movie”, “Epic Movie” og “Meet the Spartans”.

“Disaster Movie” følger en gruppe attraktive unge mennesker i deres 20’ere under en skæbnesvanger aften, hvor de forsøger at kæmpe sig vej til sikkerhed, mens en bølge af naturkatastrofer og sære begivenheder – asteroider, tornadoer, jordskælv og andre katastrofale løjer – rammer byen, mens de må forsøge at løse et mysterium, der kan bringe en ende på ulykkernes hærgen.

Filmen vil bl.a. parodiere film som “The Day After Tomorrow”, “Indiana Jones”, “Iron Man”, “Kung Fu Panda”, “The Dark Knight”, “Juno”, “Fortryllet” og “Hancock”.

Carmen Electra, Nicole Parker og Matt Lanter vil være at finde i den katastrofale film, der får amerikansk premiere 29. august.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 filmz-Kole 15 år siden

Nooo... så stop da med den slags film.

De sidste par stykker der er kommet har virkelig været bunden af bunden.
Bare se Meet The Spartans og Epic Movie... bwadr.

Superhero Movie havde nu sine momenter men ik ligefrem et mesterværk. Scenen med alle de liderlige dyr var ret morsom :oD
Gravatar

#12 Bohemian 15 år siden

geezz...
Free in serenity.
Gravatar

#13 filmz-NIO 15 år siden

Sjovt at se at de fleste i tråden her faktisk viser at de har set flere eller alle de forfærdelige forgængerne til denne film, men samtidigt beklager sig og siger "det er lort - hvorfor laver flere!". Jeg gør selv det samme ofte :) Men i virkeligheden laver de flere ene og alene fordi vi åbenbart stadig ser dem!

Mener at de alle har været en økonomisk succes, så hvorfor stoppe når man tjener kassen? Og de har vel kun alt mulig grund til at tro at publikum nyder deres film.. ellers ville de/vi jo ikke se den ene fortsættelse efter den anden? Eller er der tale om selvpineri?

On topic.. filmen her ser meget dårlig ud. Ligesom alle de andre forgængere. Stop nu med at lave det lort! ;)

PS. I’m totally gonna watch it!
Gravatar

#14 sizanx 15 år siden

#13 Jeg har ikke set dem. Jeg så 10 min af Date Movie og faldt i søvn, efter 20 min af Epic Movie der faldt jeg nærmest i koma, vågnede op under credits.

Skriv ny kommentar: