ComingSoon.net kan vise det første tv-spot til Lionsgates kommende spoof-film “Disaster Movie”, der er instrueret af makkerparret Aaron Seltzer og Jason Freidberg, som også var ansvarlige for de notoriske “Date Movie”, “Epic Movie” og “Meet the Spartans”.

“Disaster Movie” følger en gruppe attraktive unge mennesker i deres 20’ere under en skæbnesvanger aften, hvor de forsøger at kæmpe sig vej til sikkerhed, mens en bølge af naturkatastrofer og sære begivenheder – asteroider, tornadoer, jordskælv og andre katastrofale løjer – rammer byen, mens de må forsøge at løse et mysterium, der kan bringe en ende på ulykkernes hærgen.

Filmen vil bl.a. parodiere film som “The Day After Tomorrow”, “Indiana Jones”, “Iron Man”, “Kung Fu Panda”, “The Dark Knight”, “Juno”, “Fortryllet” og “Hancock”.

Carmen Electra, Nicole Parker og Matt Lanter vil være at finde i den katastrofale film, der får amerikansk premiere 29. august.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 sizanx 15 år siden

Hvordan fanden får de penge til at lave det samme lort igen og igen? Imo er Uwe Bolls film mere underholdende.
Gravatar

#2 Michael Andersen 15 år siden

#1 Af samme grund som købmanden Regner Grasten bliver ved med at kunne lave film. Nok folk er glade for at købe de varer han sælger i butikken.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#3 Killkaj 15 år siden

Uwe´s film er faktisk bedre:D
Gravatar

#4 filmz-Bartman 15 år siden

Jeg forstår heller ik de 2 tosser kan blive ved med at få penge til at lave film.. de er jo så elendige!! Og samtidige med det tager de pis på nogle film som slet ik var kommet ud da de skrev det.. hvor lam er man lige hvis man sidder og skriver jokes over noget man har set i en trailer?
Gravatar

#5 filmz-NIO 15 år siden

"Carmen Electra, Nicole Parker og Matt Lanter vil være at finde i den katastrofale film.." Haha.. dejlig dobbeltbetydning ;-) Gad vide hvad nyhedsskribenten mener om den nye film.
Gravatar

#6 Riqon 15 år siden

Hahaha, så I lige det? Hun blev ramt af en bil! Og ham den anden slog hovedet! Og så skød ham der fyren ham der den anden fyr med en pistol! LOL!

:(
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 Lethal Injection 15 år siden

Hmm, Superhero Movie is taken, so what now? Just call it Disaster Movie or whatever, I dont care! We just want the money for the perscribtion crack, we crave so much remember?
Or maybe a pair of brains.. I dont know. Either way itll be just as awesome!

Retards...
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#9 icetea 15 år siden

"Exclusive Disaster Movie TV Spot" HELL MOTHERFUCKING YEAH! lige hvad filmz-brugerne har gået og hungret efter.

Og seriøst, troede virkelig ikke at en trailer kan skræmme en så meget væk fra en film :/ Den ser jo ud til at være endnu ringere end Epic Movie.

#8 Genial humor :D
Gravatar

#10 Crash 15 år siden

Hvor ser den møg hamrende elendig ud... Forstår virkelig ikke, de kan forsætte. Det var sjovt med de første 2 Scary Movies film, men så kom 3'ern, 4'ern, epic movie, meet the spartans og nu den her... Arhhhhh stop!

Skriv ny kommentar: