Tilbage i februar kunne Marvel Studios annoncere, at de havde planer om at lave en enkeltstående film med den famøse “Spider-Man”-skurk Venom. Nu er der kommet nyt om projektet, der skal bringe den sorte, dødbringende symbiot på det store lærred i sin egen film.

Sony Pictures, der også står bag “Spider-Man”-filmene, har fået til opgave at udvikle “Venom”-filmen, der allerede har fået Jacob Estes (“Mean Creek”) tilknyttet som manuskriptforfatter. Det er dog på nuværende tidspunkt ikke sikkert, om Sony vælger at beholde Estes som forfatter på projektet, eller om de vil finde frem til andre manuskriptforfattere til at udarbejde en historie om den dystre figur.

Til trods for at han blev tilføjet for at tilfredsstille de mange tegneseriefans, blev Venoms portrættering i “Spider-Man 3” generelt dårligt modtaget af tilhængerne af netsvingerens mørke ærkefjende. Sony får derfor mulighed for at rette op på dette med denne mere uddybende spinoff-film.

Eftersom der ikke foreligger et konkret udkast til historien, er det stadig ikke klart, hvilken udgave af Venom, som filmen vil følge. Hvis det bliver Eddie Brock (spillet af Topher Grace i ‘Spider-Man 3’), vil det kræve lidt historieændring, når man tager den tredje “Spider-Man”-films slutning i betragtning. I det omfangsrige tegneserieunivers er der til gengæld flere karakterer, som senere i forløbet ligeledes bliver overtaget af den udenjordiske symbiot.

Dette potentielle filmprojekt vil dog ikke erstatte den allerede annoncerede “Spider-Man 4”, som Sony håber at have klar til premiere i 2011.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 blahblah 15 år siden

Lyder håbløst uinteressant. Specielt hvis det er samme team bag Spider-Man filmene.
Gravatar

#2 mr gaijin 15 år siden

Noget siger mig, at de ikke hyrer en kreativ, iderig instruktør til dette projekt. Noget siger mig også, at de ikke vil hyre oscar-klasse skuespillere til projektet. Det lugter lidt af en billig måde at presse citronen fra en franchise på.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#3 blahblah 15 år siden

Tvivler sgu på den bliver billig. Spider-Man kostede 300 millioner dollars.
Gravatar

#4 mr gaijin 15 år siden

#3 Nej, den kostede omkring 150. Spider-man 3 kostede til gengæld ca. 260-70 stykker ifølge IMDB. Men ved at lave et spinoff kan de undgå at hyre det oprindelige cast, og dermed sparer de en ufattelig stor sum på kontrakter. Derfor er det meget billigere for dem at lave et spin-off end at lave Spider-Man 4.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#5 mar16 15 år siden

kan se ideen da venom ikke fik lang tid i filmen. min egen mening af spiderman-filmene er at de er alle tre udemærkede film, der følger tegneserien i et godt spor. men efter jeg har set "the dark knight" så syns jeg ikke der er nogen grund til at se flere superheltefilm, da den er den eneste superheltefilm der er super (okay, dårligt ordspil..), og tvivler stærkt på at nogen anden film i den genre nogensinde ville kunne overgå den. måske lige ved undtagelse af den kommende treer:-)
Gravatar

#6 blahblah 15 år siden

#4

Nåh ja, min fejl. Spider-man 3 havde et budget på 300 millioner.
Gravatar

#7 Riqon 15 år siden

Det virker så overflødigt og ligegyldigt.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 filmz-mcclane 15 år siden

lyder rigtigt godt glæder mig til venom spinoff filmen.
Gravatar

#9 filmz-Kole 15 år siden

Nice..men den mikro screentime Venom fik i den meget skuffende Spidey 3 så er den velkomme her.

Gravatar

#10 filmz-LBA 15 år siden

Hmm... Jeg synes også, det var ærgeligt at Venom ikke var mere med i "Spider-Man 3". Men jeg ved ikke rigtigt med dette projekt.

Skriv ny kommentar: