Fire tv-spots er kommet online til den kommende slåskampfilm “Fighting”, der har Channing Tatum (“Step Up”) i hovedrollen. De fire spots samt filmens trailer kan ses her.

Filmen er sat i New York City, hvor den unge Sean Arthur (Tatum) bliver introduceret for organiseret undergrundsgadekamp af en erfaren herre inden for feltet, der bliver Seans manager, spillet af Terrence Howard (“Iron Man”). Sean stiger hurtigt i graderne, da han har et stort talent for at uddele hårdtslående knytnæver, og kampene viser sig at være en yderst indbringende affære.

Filmen er instrueret af Dito Montiel, der i 2006 fik sin instruktørdebut med den selvbiografiske “A Guide to Reconizing Your Saints”, der havde Shia LaBeouf og Robert Downey Jr. i den todelte hovedrolle som Dito selv. Tatum havde desuden også en rolle i filmen.

“Fighting” får amerikansk biografpremiere 24. april.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 zamm- 14 år siden

...og hvem er Channing Tatum?
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#2 filmz-Kadann 14 år siden

#1 -

Ham fra "Step Up"? :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 imz 14 år siden

Hmm - slåskampfilmen - nice name ?

What lies behind us or what lies before us are tiny matters compared to what lies within us
Gravatar

#4 the_paki_don 14 år siden

Jeg synes, at Channing spillede rigtig godt i "A Guide to Recognizing Your Saints". Han spillede en tragisk "gadedreng" (det udtryk bliver bare ikke brugt mere!), der har for meget vrede i sig og ikke kan fungere med andre. Men han er yderst loyal og har en kærlig side, som får ham mere i knibe end noget andet. Generelt er filmen bare meget vellykket.
Gravatar

#5 PJP 14 år siden

Channing Tatum er med i: She's the Man, Step Up, Step Up 2 The streets (5-10 minutter cameo). han er med i den nye G.I Joe film
Gravatar

#6 Ceepa 14 år siden

Van-damme Wannabe :P

Skriv ny kommentar: