Paramount Pictures har valgt at lade “Paranormal Activity 3” få eksklusiv premiere i de 20 byer, hvor flest fans tweeter for at se filmen først. Det skriver den danske distributør UIP i en pressemeddelelse.

Kampagnen, som er den første af sin slags, er i gang nu, og fans over hele verden kan deltage. “Paranormal Activity 3” får således snigpremiere 18. oktober – to dage før den danske biografpremiere.

Se også: Hvilken film er den mest tweetede i 2010?

Hvis man vil stemme på sin by, skal man gå ind på hjemmesiden ParanormalMovie.com. Her finder man den by, man vil stemme på, på verdenskortet, som skaber et tweet med et specielt designet #hash tag, som linker direkte til Twitter. Når tweetet er sendt, tæller det som en stemme. En pointtavle med de førende byer kan ses på hjemmesiden og bliver løbende opdateret.

Konkurrencen er åben for fans over hele verden og slutter fredag 14. oktober. De vindende byer bliver offentliggjort senere samme dag.

Følg Filmz på Twitter: twitter.com/filmzdkVis kommentarer (3)
Gravatar

#1 TN3578 12 år siden

En fin måde at få noget reklame for filmen :)
Gravatar

#2 Nicki52 12 år siden

Har ikke set filmene, jeg hverken agter at se det. Noget hvor de påstår det ægte, når det helt tydeligt ikke er, gider jeg ikke spilde min tid på. Jeg synes bare de skal stoppe med dem, for jeg har ikke noget til overs for dem.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#3 the_paki_don 12 år siden

Meget smart reklame! Og det engagerer fanbasen. Det kan jeg bestemt godt lide.

#2

Jeg læste en nyhed om en mulig Blair Witch 2 fra de originale skabere og jeg tænkte:
"Det er der nok ikke mange, der gider at se", men da jeg læste kommentarerne på nyheden til den pågældende side, så var der overraskende positivitet i forbindelse med nyheden. Der var man jo allerede bekendt med præmisset til den første, men omfavnede alligevel muligheden for at se mere.

Genren synes bestemt at have sin eksistens berettigelse (endnu), som man kan se den store popularitet, som Paranormal Activity har, så det bliver ikke lige med det samme, at vi ser det sidste til det.

Skriv ny kommentar: