Disneys animationsfilm “Skønheden og Udyret” fra 1991 får nu en moderne 3-D-behandling, så filmen vil være klar til kommende generationer af Disney-fans.

Det forventes, at processen vil tage ni måneder, og at filmen vil være klar til at blive udsendt i 2010. Disney bruger den såkaldte Digital 3-D-teknologi til projektet, der bl.a. involverer det originale producer- og instruktørteam fra 1991 – producer Don Hahn og instruktørerne Kirk Wise og Gary Trousdale.

Hahn siger om projektet: ”Ved at gå tilbage til de originale animationsfiler, som er blevet sikkert opbevaret i 17 år, og ved at bruge de separate baggrunds-, effekts-, og karakteranimationselementer, kan vi skabe en sjov og unik 3-D-oplevelse for eksisterende og nye fans af filmen.”

Også “Toy Story” og “Toy Story 2” vil få 3-D-behandlingen i hhv. 2009 og 2010.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 -sippo- 14 år siden

Jeg er ikke helt med, laver de den om til en 3d-biograf film, ala sådan noget med 3d-briller.
eller vil de faktisk erstatte de skønne håndtegnede animationer med 3d.. det ville da være helligbrøde, vanrøgt og direkte afskyeligt. (imo)

Nu de er i gang kunne de også erstatte alle våben med walketalkes og smide nogle Imperial Walker ind hist og pist.. if you catch my drift..
Gravatar

#2 Sverkel 14 år siden

#1... Der er vist en der har set South Park ;)
Gravatar

#3 -sippo- 14 år siden

#2 ja, og det nye afsnit hvor Lucas og Speilberg butt-raper Indiana Jones.. genialt :)
Gravatar

#4 mr gaijin 14 år siden

#1 De behandler den, så den kan fremvises i 3D. Altså noget med 3D-briller. Men det fremgår ikke af nyheden, som den står her.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#5 Riqon 14 år siden

#4 -

Men er det stadig 2D, selv om det blir 3D? Jeg prøver lige igen: Er det stadig 2D, selv om det blir 3D? Nej vent, det var bare det samme spørgsmål igen. Ved ikke hvordan jeg skal stille det her spørgsmål. Hm. ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 Sverkel 14 år siden

#5... Du mener om filmen vil se ud som den altid har gjort, men at den så vil se ud som om den var lavet i 3D hvis du tager et par briller på ;)

Og til det må svaret være ja :D Så os uden 3D briller vil det hele være som normalt... Muligvis med lidt bedre kvalitet i billedet, som Disney jo altid laver med deres genudgivelser af de gode Disney Klassikere :D
Gravatar

#7 enfilmnørd 14 år siden

Har stadig ikke set noget godt komme ud af at lave en 3D film. Denne film, er selvfølgelig god allerede, men jeg ved ikke, om den behøver 3d.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#8 Wrangque 14 år siden

#7 det er netop min pointe... Do we need it?

Hvad får vi ud af at udyret "popper lidt ud af skærmen" og at det ser ud som om der flyver ting og sager efter os.

Kan huske at jeg i Holland engang så en 3D film og jeg mindes at det var virkelig kedeligt. Uuuh så flyver der en bi ud i hoved at mig en gang i mellem, hvilket kun var sjovt første gang. Det kan selvfølgelig også hænge sammen med at jeg ikke forstod en brik af hvad der blev sagt... ved egentlig ikke hvad jeg lavede i en hollandsk 3D biograf.

Og hvem gider at sidde 2 timer med de ridiculous briller på? :D
Gravatar

#9 mr gaijin 14 år siden

Den vil se ud som om, at den er lavet i 2D. Men selve fremvisningen vil give filmen en kunstig dybde, så man kan skelne mellem forgrunde og baggrunde. Så ja, det bliver 2D i 3D.

#8 Katzenberg fra Dreamworks mener jo, at alting i fremtiden vil være i 3D. Inklusiv romantiske dramaer, platte komedier, og så videre. Ideen er jo, at det føles som om, at man selv står i kulissen. Men mange biografer er jo netop også bekymrede for, at publikum kun syntes, at det er en sjov lille gimmick, og at det hurtigt vil forsvinde igen.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#10 The Insider 14 år siden

Glæder mig dæleme til at se Real D i aktion. Har allerede planlagt tur til USA december næste år for at se Avatar, the way it was meant to be seen :-)
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: