Nu hvor “Transformers 3” er ude af porten, er det tid til at se fremad, og selvom hverken instruktør Michael Bay eller hovedrolleindehaver Shia LaBeouf er interesseret i at lave en fjerde film, så har Paramount Pictures “Transformers 4” i tankerne.

Se også: Filmz TV: EKSKLUSIVE “Transformers 3”-interviews – Del 1.

Men hvis ikke LaBeouf vil have hovedrollen – hvem så? Hvis et nyt rygte taler sandt, så bliver den menneskelige action skruet gevaldigt i vejret, da studiet har Jason Statham i tankerne som en mulig erstatning.

Tanken er, at Statham vil kunne tage franchisen i en ny og mørkere retning. Desuden er han Rosie Huntington-Whiteleys partner i virkeligheden, hvorfor kemien bestemt ville være der, skulle han få rollen.

Se også: Filmz TV: EKSKLUSIVE “Transformers 3”-interviews – Del 2 + Ugens film.Vis kommentarer (31)
Gravatar

#1 Morpheus 12 år siden

Ej, stop nu. Trilogien som den er nu, blev rundet utroligt godt af og var en episk slutning med 3'eren. En skuespiller som Statham passer overhovedet ikke ind i den franchise.

Please, lad være...
Gravatar

#2 chronaden 12 år siden

rundet godt af? :D
Statham passer ikke ind?.. og det gjorde lebøf måske? (eller nogen anden skuespiller i de film)

Men enig i at de ikke burde lave en 4'er, hvis de SKAL gøre noget, så lad Mr. Duncan Jones reboote franchisen :P
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#3 daneimp 12 år siden

Hvor er nødbremsen?!!!

Statham er cool, men tror hans "coolness" vil overshine robotterne og det er ikke meningen! Mere robot - mindre menneske - nemli' ja!
Gravatar

#4 vclarke 12 år siden

Jeg siger også stop her og find på noget nyt
Gravatar

#5 raylewis 12 år siden

at et kærestepar fra virkelighedens verden automatisk bliver en succes på lærredet er nu ikke helt rigtigt-cleopatra med liz taylor og burton har vist ikke tjent pengene ind endnu-
Gravatar

#6 Ericmase 12 år siden

Bare når jeg læser overskriften: WTF?
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#7 moulder666 12 år siden

Jeg har det lidt på samme måde med denne nyhed som sidste gang ved det amerikanske præsidentvalg, da Bush skulle erstattes:
Det kan kun blive en forbedring, men mest fordi bundniveauet er så pokkers lavt!
:-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#8 Daniel 12 år siden

Gud, tænk hvis Duncan Jones havde været bag Transformers franchisen.. Eller hvad med Niel Blomkamp!?! Jeg kan knap forestille mig det. De sci-fi's vi har fået fra de to er jo helt fantastiske, blandt andet på grund af deres virkeligt gode historier og det utroligt gode skuespil fra Copley, Rockwell og Gyllenhall.

Men det er jo som om Transformers ikke fokusere på disse ting, og alt hvad folk vil have er mind-numbing action og store eksplosioner med robotter. Jeg kan slet ikke se hvad så gode instruktører skulle kunne gøre med sådan et præmis.

Statham er badass, men jeg ved ikke hvordan dette her skulle kunne lade sig gøre.
Gravatar

#9 Jach 12 år siden

En fortsættelse ville være utroligt kedelig takket være 3erens lukkede slutning.
Men hvis en 4er skal laves, så hav dog fokus på titelrollerne i stedet. Det er den fejl de første 3 har lavet, jeg dukkede ikke op i biffen for at se hvad Witwickerne har fundet på.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#10 michael hjorth 12 år siden

alle transformers er blockbusters film penge maskiner de har en dårlig handling kun en masse effekter de lever højt på, så stop nu de film

Skriv ny kommentar: