Forfatteren Irvine Welsh er nok bedst kendt for at have skrevet bogen “Trainspotting”, som senere blev til en film af instruktør Danny Boyle. Nu er en ny Welsh-filmatisering så klar i form af den sorte komedie “Filth” med James McAvoy, hvortil den første trailer er blevet udsendt.

Se traileren her.

“Filth” omhandler den korrupte politibetjent Bruce Robertson, der er på tale til at blive forfremmet og vil gøre alt i sin magt for, at det lykkedes. Bruce er dog ikke den eneste, der står til at blive forfremmet, så for at sikre sig den bedre stilling roder han sig ud i problemer, der eskalerer ud af hans kontrol.

Udover McAvoy i hovedrollen som Bruce medvirker også Jamie Bell, Imogen Poots, Eddie Marsan og Jim Broadbent i filmen, der er instrueret af Jon S. Baird, som tidligere har stået bag den britiske krimifilm “Cass”. Manuskriptet er ligeledes skrevet af Baird ud fra Welshs roman.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 colocho 11 år siden

Glæder mig, bogen er noget helt for sig hæhæ :D
I admire its purity. A survivor... unclouded by conscience, remorse, or delusions of morality.
Gravatar

#2 PJP 11 år siden

den skal ses!
Gravatar

#3 moulder666 11 år siden

Ok...syret...så den der mærkelige, MÆRKELIGE bog jeg tilfældigvis læste for 15 år siden...er skrevet af den samme, der skrev Trainspotting? My mind - she is blown! :D

Kæft, jeg glæder mig til at se, hvordan de håndterer den med bændelormen....eller..."glæder"...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#4 Nagash 11 år siden

Den ser sgu fed ud. McAvoy gør det sgu godt i de sidste par film.

Skriv ny kommentar: