Yahoo! kan fremvise en ny fire minutter lang udvidet trailer til den kommende familie-actionfilm “Speed Racer”, der er instrueret af “Matrix”-skaberne, Larry og Andy Wachowski.

Samtidig kan man hos Apple.com finde en ny featurette, der går bagom den effektfyldte films tilblivelse, mens man hos LatinoReview.com kan finde en række spritnye plakater til filmen, der kan opleves i danske biografer fra 20. juni.

Filmen, som bygger over den klassiske anime-serie af samme navn, har bl.a. Emile Hirsch, Christina Ricci, Susan Sarandon, Paulie Litt, Richard Roundtree, Matthew Fox og John Goodman på rollelisten.

Hirsch spiller den unge racerkører Speed Racer, som nærmest er uovervindelig i sin højteknologiske bil, Mach 5. Hans næste store udfordring er at vinde landevejsløbet ‘The Crucible’, der tidligere har kostet hans bror livet. Men den onde forretningsmand Royalton har sat alle ufine metoder ind på at vinde løbet, og han sætter alle sine håndlangere ind på at forhindre Speed Racer i at gennemføre.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 SpielbergFreak 15 år siden

Er der overhoved nogen med respekt for sig selv, der er det mindste interesseret i denne her film?
Gravatar

#2 El Duderino 15 år siden

nu udelukker det ene jo ikke det andet.... jeg har ingen respekt for mig selv, men har stadig ikke lyst til at klø mig i røven med den film dér.
Gravatar

#3 Morpheus 15 år siden

# 1.

Ja, jeg har hvertfald respekt for mig selv og jeg synes den ser møg fed ud. Jeg skal helt klart ind og se den i biografen. Synes den ser så fed, overdrevet, japansk ud.
Gravatar

#4 denox 15 år siden

#1

Der er sikkert en del børn/unge der er interesseret.

Du er vel klar over at det er en børnefilm??
Gravatar

#5 filmz-smartazz187 15 år siden

Den ser mindst lige så dårlig ud som Underdog og Garfield! =o| Men dem var der vel også nogen som syntes var gode =o)
Umidbart giver jeg #1 ret...men hvem er jeg at bedømme andre menneskers smag, eller dømme dem på deres smag... Den skal nok finde sit publikum.
Gravatar

#6 SpielbergFreak 15 år siden

Jeg er skam ikke ude efter at bedømme nogen, jeg er bare nysgerrig.

Havde regnet med at det var en børnefilm, er bare skuffet over at Warchowski brødrene laver sådan noget gejl, når de kunne lave så meget andet (godt).

Gravatar

#7 Scimitar 15 år siden

Jeg skal godt nok have penge for at se den film... Hvis man først har set traileren så løber man skrigende væk.
Gravatar

#8 filmz-saku 15 år siden

den ser da ikke japansk ud med den moegabe og den grimme unge.

Skriv ny kommentar: