“Edge of Tomorrow”-instruktør Doug Limans kommende remake af Patrick Swayze-filmen “Road House” har tilføjet flere nye stjerner – heriblandt et UFC-ikon.

Conor McGregor træder for første gang ind på skuespilscenen, når han skal spille over for Jake Gyllenhaal i Prime Videos “Road House”, rapporterer Deadline. Han er dog ikke den eneste nye tilføjelse til remaket.

“No Time to Die”-skuespilleren Billy Magnussen og den portugisiske “The Suicide Squad”-stjerne Daniela Melchior har nemlig også sluttet sig til castet i to endnu ukendte roller. Det rapporterer THR.

Læs også: “‘The Suicide Squad’-stjerne Daniela Melchior slutter sig til ‘Fast and Furious 10′”

Den nye “Road House”-fortolkning følger Gyllenhaal som en tidligere UFC-fighter, der får et job som dørmand i en barsk bar i Florida Keys. Her finder hand dog hurtigt ud af, at ikke alt er som det skal være i det ellers idylliske tropiske paradis.

På trods af at Gyllenhaals hovedperson har historie i UFC, er der ikke nødvendigvis en forbindelse til McGregor, der nemlig ikke skal spille sig selv i filmen, men derimod en original karakter. Der er dog ligesom med Magnussen og Melchior endnu ingen detaljer om hans karakter.

“Road House”-remaket er skrevet af Anthony Bagarozzi (“The Nice Guys”) og den debuterende forfatter Charles Mondry.

Hvornår “Road House” får premiere er endnu ikke klartVis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: