På torsdag 11. marts kan man bl.a. se actionfilm med John Travolta og den nyeste film fra “Ringenes herre”-instruktøren Peter Jackson, når denne uges nye, kommende film får premiere:

Ørkenblomst: I en alder af blot fem år bliver en somalisk pige omskåret med deraf følgende livslange ar på sjæl og krop. Da hun var 13 år, blev hun solgt ind i ægteskab, og efter sin flugt til Storbritannien blev hun opdaget af en kendt fotograf og blev verdensberømt fotomodel og talskvinde. Se et galleri med billeder fra filmen.

From Paris with Love: Actionfilmen omhandler en ung ambassademedarbejder (Rhys Meyers), der slår sig sammen med en amerikansk spion (John Travolta), som arbejder på en højrisikosag i Paris. Se traileren til filmen.

Ugens biografpremiere: “The Lovely Bones: Filmen har Saoirse Ronan i hovedrollen som pigen Susie Salmon, som bliver myrdet, men fortsætter med at følge med i sin families liv på jorden. Selvom hun ikke længere er fysisk til stede i denne verden, føler hun det tab og savn, som hendes død medfører. Og ikke mindst ser hun, hvordan hendes morder effektivt sletter alle sine spor og gør klar til at myrde igen. Traileren til “The Lovely Bones” kan ses i videoen herunder.

Hvilken af ugens nye film i biografen vil du helst se? Klik på ‘Kommentarer’ under traileren for at diskutere i forum.

http://dk.clip-1.filmtrailer.com/2747_7581_a_4.flv?log_var=20|4501100032-1|-

Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Lord Beef Jerky 10 år siden

Sæt ikke forventningerne til The Lovely Bones alt for højt op... det er en noget middelmådig film, og det kedeligste jeg har set fra Peter Jacksons hånd so far.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#2 bodilsupergl 10 år siden

Ej HVAD MENER DU ? Jeg synes The Lovely Bones var rigtig god!.. Selvfølgelig er der passager der kører langsomt, det kan umuligt undgås, men jeg fandt den interessant og god fra start til slut!
Gravatar

#3 filmz-Narniabæver2010 10 år siden

Jeg havde set frem til The Lovely Bones, men det blev noget af et flop.
Gravatar

#4 filmz-Bruce 10 år siden

Kom så med The Dam Busters Jackson!!! Men hunden har bare at hedde Nigger!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#5 wimmie 10 år siden

Jeg glæder mig rigtig meget til The Lovely Bones - og jeg tror det hjælper meget at man har læst bogen, så man ved at det er et stille og roligt drama og ikke en thriller som traileren lægger op til.

"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#6 Lord Beef Jerky 10 år siden

#2 Det er nu ikke tempoet, jeg er efter. Faktisk synes jeg måske endda, plottet kører en smule for hurtigt. Det jeg mener er, at
filmen simpelthen mangler dybde. Karaktererne er flade, præstationerne so-so og filmens efter sigende spektakulære visuelle univers, er gabende kedeligt. Starten fungerede glimrende for mig dog. Selvom filmen lægger ud med, at fortælle os, at hovedpersonen snart skal blive myrdet, er det så intenst instrueret, at man alligevel sidder spændt fast i den første halve time. Det der kommer derefter, er dog ikke kun forudsigeligt, men hamrende overfladisk og sjældent underholdende. Med lidt god vilje, ville jeg nok give filmen 3/6.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#7 dyg 10 år siden

Jeg glæder mig også til The Lovely Bones, selvom alle rakker hårdt ned på den. Jeg regner med at se den om en uge, og til den tid er jeg blevet færdig med bogen.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#8 filmz-ab 10 år siden

#6

Trist - havde ellers sat næsen op efter denne, men nu må vi se. Den skal ses alligevel.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#9 Lord Beef Jerky 10 år siden

#8 Naturligvis. Men den nydes uden tvivl bedst med lave forventninger.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#10 MMB 10 år siden

Hvorfor er alle så vilde efter at se The Lovely Bones, når den mildest talt har fået lorte anmeldelser? Jeg ved godt, det er Peter Jackson, men bortset fra Ringenes Herre, har han jo ikke lavet noget, der er rigtig godt.

Skriv ny kommentar: