I denne uge er der fem film på plakaten, når denne uges nye, kommende film får premiere i biograferne. Klik på de enkelte filmtitler for at se billeder, trailere, nyheder og meget mere om de enkelte film:

Harry Brown: Michael Caine spiller Harry Brown i dette action-drama, der omhandler en tidligere marinesoldat og enkemand, som lever et ensomt liv i et af Londons mere rå områder, men da hans bedste ven myrdes, tager Harry loven i egne hænder.

Små mirakler og store: Svensk drama om Per, der har meldt sig helt ude af samfundet. Men en misforståelse gør, at Per bliver anholdt. I retssalen bliver han helt uventet konfronteret med fortiden – en fortid, han har forsøgt at fortrænge i 25 år.

Faustas perler: Dette drama fra Peru vandt Guldbjørnen i Berlin og var nomineret til Oscaren for bedste ikke-engelsksprogende film. Filmen følger Fausta, der har arvet den bitre mælk – en sygdom, som overføres via modermælken af kvinder, som er blevet voldtaget eller mishandlet under borgerkrigen i Peru.

Alle andre: Tysk romantisk drama om det unge par Gitti og Chris, der er på deres første ferie sammen på en solbeskinnet ø i Middelhavet. Snart får forholdet dog ridser i lakken.

Ugens biografpremiere: “Prince of Persia: The Sands of Time: Jake Gyllenhaal og Gemma Arterton spiller hovedrollerne i denne computerspilfilmatisering om den unge uregerlige prins Dasta, der modvilligt tvinges til at hjælpe den mystiske prinsesse Tamina.

Filmz kunne for nylig bringe tre eksklusive featuretter, der kan ses her. Husk også at klikke ind på Filmz TV på torsdag, hvor Johan Albrechtsen (The Insider) fortæller mere om filmen og computerspilfilmatiseringer.

Traileren til “Prince of Persia: The Sands of Time” kan ses i videoen nedenfor.

Hvilken af ugens nye film i biografen vil du helst se? Klik på ‘Kommentarer’ under traileren for at diskutere i forum.

http://dk.clip-1.filmtrailer.com/3435_8440_a_4.flv?log_var=18|4501100032-1|-


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Bummerten 11 år siden

Harry Brown kan klart anbefales. En britisk version af Gran Torino, Pretty much, men den er på samme niveau.
Gravatar

#2 Wookien 11 år siden

Synes Harry Brown manglede en 3. akt. Dog stadig en god film - bare ikke helt på niveau med Gran Torino.
Gravatar

#3 Highland Park 11 år siden

Søndag d. 23. maj afholder Cinemateket Robin Hood-dag:
http://www.dfi.dk/Filmhuset/Cinemateket/Serie.aspx...
http://www.dfi.dk/Filmhuset/Cinemateket/Serie.aspx?serieID=5163 skrev:
Robin Hood-temadag med Sherwood-middag og foredrag

Den 23. maj vil Robin Hood-eksperten Henrik Thiil Nielsen fortælle om tendenser i Robin Hood-forskningen (den findes skam og er ofte ophedet!). Han vil også give nogle underholdende rids over de mundtlige, litterære og især filmiske traditioner, der har formet vores billede af ham. Og afsløre hvad vi reelt ved om ham.

Vi åbner med den Robin Hood-filmatisering, der for mange står som den ultimative, nemlig den vidunderlige Technicolor-udgave med Erroll Flynn fra 1938. Dernæst følger den fabulerende ’Robin og Marian’, der kommer med et bud på, hvordan en aldrende Robin (inkarneret af Sean Connery) skal genvinde grebet om det liv og den hjertenskær, han ifølge filmen har forladt til fordel for Richard Løvehjertes krig i Frankrig. Og endelig vil det navnkundige ’Rat Pack’ med Frank Sinatra i spidsen omplante Robin Hood-myten til forbuds-Chicago anno 1928 – filmen hedder ’Robin and the 7 Hoods’!

Uden mad og drikke duer Sherwood-helten som bekendt ikke, og Cinematekets Restaurant SULT har den 23. maj tilrettelagt en særlig menu med bl.a. friskgrillet kød og masser af lækre salater – som evt. kan nydes i Kgs. Have på den anden side af Gothersgade. Medbring selv tæppe. Middagen ligger efter film nr. 2 og er inkluderet i den samlede pris. Mellem de to første film er der kaffe og kage – ligeledes inkl. i billetten.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#4 chandler75 11 år siden

# 3 Cool, men hvad er relationen til denne tråd? ;)
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#5 Highland Park 11 år siden

Den er fraværende. ;)
Jeg ville blot gøre opmærksom på det, og eftersom arrangementet finder sted i denne uge og anledningen er forrige uges premiere på "Robin Hood", tænkte jeg, at denne tråd var et passende sted at gøre det.
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: