Denne uges biografudgivelser inviterer på dansk kulturhistorie, ultravoldelig action i slowmotion samt en lasso-svingende amerikansk dokumentar.

Klik på de enkelte filmtitler for at læse anmeldelser, se billeder, trailere, nyheder og meget mere om de enkelte film:

Marie Krøyer”: Historien om det dramatiske forhold mellem den berømte Skagensmaler P. S. Krøyer og hans kone Marie, der forelsker sig i den svenske komponist Hugo, hvilket bliver starten på et klassisk trekantsdrama.

Hestehviskeren Buck”: En dokumentar om den hesteglade dreng Buck, der vokser op med sin nådesløse far på familiens ranch, hvor han gennem årene udvikler en ny, alternativ og særpræget måde at tæmme sine heste på.

Børnene fra Mount Napt”: Langt inde imellem de schweiziske alper bor en lille flok traditionsbundne bondefamilier, hvis børn forventes at følge i forældrenes fodspor ved at overtage gårdene i landsbyen. Børnene skal desuden vandre ti kilometer til skolen på Napt-bjerget – en tur, der ikke er helt ufarlig.

Ugens biografpremiere: “Dredd”: Fremtidens USA er blevet forvandlet til en radioaktiv ødemark med øget befolkningstæthed og stigende kriminalitet i samfundet. Kun de såkaldte “dommere” opretholder lov og orden, heriblandt den berygtede Dredd, der får sin sag for, da han bliver sat til at fange byens mest magtfulde narkobaronesse.

Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: