Ugens premierefilm kan denne gang byde på børnevenlig animation, dansk familieunderholdning samt hæsblæsende action i selskab med Liam Neeson, Joseph Gordon-Levitt og Bruce Willis.

Klik på de enkelte filmtitler for at læse anmeldelser, se billeder, trailere, nyheder og meget mere om de enkelte film:

Sover Dolly på ryggen?”: TV-værten Anne har ikke rigtig held i kærlighedslivet og vælger derfor at få et barn med en ukendt sæddonor, hvorefter hun gør alt for at finde den perfekte far, hvilket ikke er helt let.

Hotel Transylvania”: Mørkets fyrste, Dracula – ejeren af det eftertragtede ferie-resort “Hotel Transylvanien” – er en overbeskyttende far, og da et menneske på uforklarlig vis finder vej til hotellet og forelsker sig i hans datter, sættes alle sejl til for at forhindre forholdets udvikling.

Taken 2”: Den tidligere CIA-agent Bryan Mills reddede for et år siden sin datter fra en brutal trafficking-mafia. Men intet er glemt og intet er tilgivet, for nu vil faderen til et af Bryans ofre have hævn.

On the Road”: Kristen Stewart spiller med i filmen om den unge Sal Paradise, der i 1947 beslutter sig for at tomle gennem USA – en rejse, der er fyldt med både sex, vold, stoffer og jazz.

Far til fire – til søs”: Søs skal langt om længe giftes med kæresten Peter, og brylluppet skal finde sted på havet. Hele familien er inviteret, hvilket giver anledning til sjov, spas og endnu flere ulovligheder.

Ugens biografpremiere: “Looper”: I år 2074 har mafiaen fået kontrol over et tidssystem, der har til formål at sende uønskede fjender tilbage i tiden, hvor en lejemorder er klar til at henrette dem. Tingene går dog grueligt galt, da lejemorderen Joe får til opgave at dræbe ingen ringere end sit fremtidige selv.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: