En undersøgelse viser, at unge foretrækker Robert Pattinson som ny Batman frem for Nicholas Hoult.

Hvem der skulle have hovedrollen i Matt Reeves’ “The Batman” var længe usikkert, men det endelige valg faldt på “Twillight”-stjernen Robert Pattinson.

Han var dog ikke den eneste mulighed. “Mad Max: Fury Road” og “X-Men”-stjernen Nicholas Hoult var også i spil lige til det sidste – læs om den proces her.

The Hollywood Reporter har i den sammenhæng lavet en rundspørge, der undersøger, hvad amerikanerne siger til den nye Batman-skuespiller og de gamle skuespillere i samme rolle.

Den viser, at unge mellem 18 og 29 år foretrækker Robert Pattinson frem for Nicholas Hoult. 42 procent i den aldersgruppe valgte Pattinson mod 30 procent for Hoult.

Hvis man derimod tager alle aldersgrupper med, så får begge skuespillere 30 procent af stemmerne.

Amerikanerne er også blevet bedt om at udvælge deres yndlings af de eksisterende Batman-skuespillere.

Her har 39 procent svaret, at de har et meget positivt syn på Christian Bale som Batman, og 38 procent er glade for Michael Keaton i “Batman” fra 1989 og “Batman Returns” (1992).

Med væsentligt færre positive stemmer finder man George Clooney (“Batman & Robin”) med 19 procent, Ben Affleck fra de nyere DCEU-film med 18 procent, og i bunden finder man Val Kilmer (“Batman Forever”) med 17 procent.

Når det kommer til Joker-skuespillere er 60 procent glade for Heath Ledger i rollen (“The Dark Knight”), 58 procent er glade for Jack Nicholson (“Batman”) og 18 procent har et positivt syn på Jared Leto i skurke-rollen (“Suicide Squad”).


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Geekalot 5 måneder siden

...
Gravatar

#2 Fc-Sonny 5 måneder siden

Kombinationen af Bale og Nolan var fantastisk. Jeg har meget svært ved at se hvordan det kan gøres bedre.
Gravatar

#3 Johnny42 5 måneder siden

Sådan en meningsmåling ved jeg ikke lige hvad man skal bruge til. Principielt har jeg ingen holdning til hvem den næste Batman er, før jeg har set ham i rollen. Jeg havde helst set Ben Affleck fortsætte i rollen, men da det ikke kunne blive ham, så venter jeg med at tage nogen som helst stilling til jeg har set filmen.
Gravatar

#4 Geekalot 5 måneder siden

#3 helt enig :)

Skriv ny kommentar: