Stephen Daldry fortalte for nylig MTV Movies Blog, at Universal-studiet meget gerne ser en filmversion af den succesfulde teaterproduktion “Billy Elliot: The Musical”, der første gang så dagens lys i 2005.

Musicalen er en tilpasning af Daldrys film “Billy Elliot” fra 2000, som filmens oprindelige manusforfatter Lee Hall selv har skrevet, og Daldry instruerede. Elton John stod for musikken til musicalen.

Studiet håber på at filmen kunne blive en finansiel succes på linje med “Hairspray”-musicalen, filmatiseringen af Broadway-musicalen, der var baseret på John Waters film af samme navn fra 1988.

Dog er Daldry ikke selv så sikker på, at han er interesseret i endnu en gang at genfortælle historien om den unge og talentfulde Billy, der på trods af sin fars modvilje vælger ballet frem for boksning.

”Jeg ved ikke,” sagde Daldry. ”Jeg tror formentlig ikke, men de presser virkelig på for det.”

Daldry er i år nomineret til en Oscar for bedste instruktør for “The Reader”, ligesom han blev det for “Billy Elliot” og “The Hours” fra 2002, og han er dermed blevet nomineret til prisen for samtlige sine spillefilm.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 ducktorwho 13 år siden

Pay check... Pay check...

Skriv ny kommentar: