En sequel er på vej til “Pacific Rim” med titlen “Uprising”. Men det er kun begyndelsen. Instruktør Steven S. DeKnight drømmer om et nyt, stort cinematic universe.

Se også: Første trailer: Monster-krigen fortsætter i “Pacific Rim: Uprising”

Selv om Marvel Studios nok er mest kendt for sit cinematic universe, MCU, hvor alle film hænger sammen, så er DeKnight mest inspireret af “Star Wars” og “Star Trek”:

”Vi har allerede talt om plottet til den tredje film, og hvordan slutningen på den tredje film vil udvide universet i stil med Star Wars/Star Trek, hvor du kan gå i mange retninger… Du kan følge hovedsporet, du kan lave spinoffs, du kan lave solofilm,” siger Steven S. DeKnight til Nerdist.

Netop “Star Wars” har udforsket såvel prequels og sequels til den originale trilogi, men også spinoffs som “Rogue One” og den kommende “Star Wars: Han Solo”.

Der er dog langt endnu, før et “Pacific Rim”-univers bliver til virkelighed. Den første film var ikke nogen stor økonomisk succes – det vil være et krav til “Uprising”, hvis drømmen om et cinematic universe skal blive til virkelighed.

“Pacific Rim: Uprising” får dansk premiere d. 22. marts.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Justin 7 måneder siden

"et nyt, stort cinematic universe."
Bare stop og lad vær ...

Gravatar

#2 Tsunamijhoe 7 måneder siden

Ja, her er der vist gået storhedsvanvid i instruktørens hoved.. Med den mest larmende og kedelige trailer længe,skal filmen godt nok være noget nær et mesterværk førend den kommer til at spille budgettet ind,og det tvivler jeg stærkt på..

Den første var ok underholdende,men så heller ikke mere..

Skriv ny kommentar: