Vi skal vente lidt længere, før vi kan genforenes med Eddie Brock og den sorte symbiote, Venom, i “Venom: Let There Be Carnage”.

Opfølgeren til kæmpesuccesen “Venom” fra 2018 er blevet udskudt til september, har Sony Pictures nu offentliggjort.

Forsinkelsen kommer med høj sandsynlighed som konsekvens af, at Universal Studios tidligere på måneden valgte at udskyde “Fast & Furious 9” til slutningen af juni – altså samme tid som premieren på “Venom: Let There Be Carnage”.

Nu får filmen i stedet amerikansk premiere d. 17 september. Vi må vente lidt endnu og se, hvordan dette påvirker den danske premieredato, selvom vi kan forvente et lignende udgivelsestidspunkt. Premieren i de fleste andre europæiske lande er nemlig også sat til september.

Læs også: “‘Morbius’-traileren: Sonys Marvel-univers hænger sammen med MCU”

“Venom: Let There Be Carnage” havde oprindeligt premiere i oktober 2020, men blev rykket til d. 24. juni 2021, og nu bliver den altså rykket igen.

Motion-capture-legenden Andy Serkis sidder denne gang i instruktørstolen, mens Tom Hardy igen kan ses som den titulære antihelt, der lever i journalisten Eddie Brock.

Over for Hardy spiller Woody Harrelson som seriemorderen Cletus Kasady, der besættes af den røde symbiose Carnage og skaber problemer for Brock og Venom.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 ThomasEJ 1 år siden

Det er bare det værste når ting bliver “udksudt”
Gravatar

#2 thomas040 1 år siden

Der er gået over 3 uger, og I har ikke fået rettet den stavefejl i titlen endnu?
Failure is a zero out.

Skriv ny kommentar: