DC Films og Warner Bros. slår sig sammen med Cherchin Entertainment om at udvikle det første “Hourman”-superhelteeventyr.

Gavin James og Neil Widener, der skriver både “San Andreas 2” og “Now You See Me 3”, har fået æren af at bringe “Hourman” op på det det store lærred.

Læs også: “DCEU’s ‘Black Adam’ begynder produktion i april”

Selvom superhelten der blev skabt af Ken Fitch og Bernard Baily i 1940, med garanti ikke ringer en klokke hos mange superheltefans, har karakteren dog en lang historie og tæller tre forskellige udgaver.

Den første “Hourman” var videnskabsmanden Rex Tyler, der opfandt vitaminet “Miraclo”, der gav superstyrke og -fart i en time. Siden ville hans søn Rick Tyler overtage rollen og senest androiden Matthew Tyler.

Hvilken “Hourman”, vi kommer til at se, er ikke sikkert endnu.

Hvis man har fulgt med i CW’s “Arrow-verse”-serier, kan man have set “Hourman” i fuld flor. Han har nemlig både optrådt i “Legends of Tomorrow” og “Stargirl”.

DC Films og Warner Bros. har en lang række DC-projekter under udvikling i øjeblikket.

Senest er både et “Batgirl”- og et “Zatanna”-projekt blevet annonceret og i slutningen af februar blev Angel Manuel Soto annonceret som instruktøren af “Blue Beetle”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: