“Batman v Superman: Ultimate Edition” er endelig blevet tilgængelig som digital download i USA. I den anledning har Warner Brothers frigivet de første ti minutter af den nye udgave på YouTube.

Se også: ”Batman v Superman”-fotograf: “Ultimate Edition” ændrer ikke din mening

De væsentligste forskelle ved “Ultimate Edition” er, at den er R-rated og 30 minutter længere.

Zack Snyders faste fotograf, Larry Fong, har tidligere udtalt, at den nye version ikke kommer til at flytte holdninger. Hvis du elskede biografversionen, vil du også elske den udvidede udgave. Hvis ikke, så bliver du næppe overbevist.

Nu kan man selv få syn for sagen.

“Batman v Superman: Ultimate Edition” udkommer på dansk blu-ray d. 8. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 HighFlyer15 5 år siden

Mere "oh you don't know Batman, let me tell you" footage gør ikke introen bedre på nogen måder :/
Håber resten af deres "badass" version tilføjer mere end hvad man allerede ved.
Gravatar

#2 henrique406 5 år siden

#1
"Mere" er det vel ikke. Var det ikke også med i biograf-versionen?

Jeg må indrømme at jeg blev fanget af de 10 min. lige så meget, som jeg gjorde i biografen.
Men jeg hører også til den lille skare, som synes den var rigtigt god, og jeg glæder mig til at se den igen + de ekstra 30 min.
Gravatar

#3 kb420 5 år siden

Filmen er ikke blevet bedre med de ekstra 30 min. Der var ikke nogen ekstra kampscener mellem Supe og Batman, på nær en enkelt scene! Der var mest snak og hvor var Lois Lane bare irreterende. Fatter stadigvæk ikke, hvorfor de stadig har Zach Snyder ombord til at instruer Justice League. Wonder Woman er også en dårlig cast, Hun har slet ikke den fylde til at være WW. Miss Flat Chest.
Gravatar

#4 Kaversmed 5 år siden

#3 Er det her "fylde" nok til dig?
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#5 Stetso-G 5 år siden

Det der føltes lidt langtrukken i den originale film, er blevet trukket lidt længere.
På en eller anden måde blev det også endnu mere en "Bruce Wayne & Lois Lane"-film.
Det er som om, forfatterne ikke rigtig bryder sig om Superman.
Gravatar

#6 Driver 5 år siden

#5

Det har vel også været tale om en frygt for, at publikum ikke bryder sig om Superman. Det er vel også derfor, at de fjernede meget af hans boy scout attitude i Man of Steel og gjorde ham mere rå, præcis som Russo-brødrene gjorde med Captain America i The Winter Soldier. Publikum og filmskabere gider sjældent de alt for polerede karakterer. Batman er den diametrale modsætning til det polerede, men jeg undrer mig også over, hvor lidt Superman, der er i en fortsættelse til Man of Steel, præcis ligesom jeg undrede mig over, hvor lidt Captain America, der var i Captain America 3 (Civil War).
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#7 Stetso-G 5 år siden

#6 Jeg bryder mig personligt ikke så meget om Superman. Jeg synes DC-animated, har gjort spændende ting med figuren, og holder også meget af de to første af de originale Reeves-film. Men overordnet set, så forudsætter alle spændende historier med ham, at han på en eller anden måde bliver menneskeliggjort. Enten via kryptonit eller andre spændende alienteknologier.
Så jeg forstår godt, at man skruer ned for Supe's involvering i sin egen film. Men det ville have klædt filmen, hvis man havde taget udfordringen op, og lavet en spændende historie hvor superman er superman. Istedet for at planke The Dark Knight-tegnserierne.
Gravatar

#8 Driver 5 år siden

#7:

Jamen enig. Men jeg tror, at ud fra filmselskabets perspektiv, der er det for risikofyldt at give publikum noget, som mange i sagens natur, ikke vil have mere af. Omend jeg er stor fan af Man of Steel, så blev den jo ret lunkent modtaget af både publikum og anmeldere. Taget det i betragtning, så havde jeg nok også forsøgt at smide Batman i bowlen, hvis jeg var Warner Bros.

Jeg kunne dog stadig godt håbe, at vi får en Man of Steel 2 med George Miller som instruktør, men de rygter blev vist skudt i sænk, desværre.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#9 Stetso-G 5 år siden

#8
Jeg forstår også godt, hvilke mekanikker, der har ført frem til en Batmanfilm med Superman i titlen. Men som sagt, så havde jeg håbet på mere mod. Men at satse nogle hundrede millioner dollars på at være originale er nok også meget at forlange på andres vegne.

Helt off-topic: Prøv at forestil en Batfleck-film instrueret af George Miller!! Jeg ville skampule den film af ren fanboy-liderlighed.
Gravatar

#10 Geekalot 5 år siden

#9 tror næsten der er enhvers våde drøm det der :)

Skriv ny kommentar: