Onsdag d. 15. april var Lars von Trier på besøg på Københavns Universitet, hvor han blev interviewet af filmhistoriker Peter Schepelern, der er forfatter til flere bøger og artikler om Trier. De mange fremmødte blev ikke skuffede – Trier var i hopla.

Se også: Lars von Trier laver seriemorderserie

Lars von Trier var meget ærlig. Han talte om sine inspirationskilder, hvorfor han aldrig ser nyere film samt ytringsfrihed, muhammedtegningerne og sit mangeårige forbrug af alkohol og kokain.

Den kontroversielle instruktør er for tiden i gang med at lave tv-serien “The House That Jack Built”, der handler om en seriemorder.

Det er endnu uvist, hvornår tv-serien får premiere.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Baby Strong 9 år siden

Det er jo et total fejlopsat interview. Træls.
Gravatar

#2 Den fede 9 år siden

Baby Strong (1) skrev:
Træls.


Træls? Det er da et yderst kærkomment indspark på siden. Har nu set interviewet, og det er overraskende åbenhjertigt. Ros til redaktionen herfra.
Gravatar

#3 Baby Strong 9 år siden

Den fede (2) skrev:
Træls? Det er da et yderst kærkomment indspark på siden. Har nu set interviewet, og det er overraskende åbenhjertigt. Ros til redaktionen herfra.

Det er helt sikkert åbenhjertig. Det er bare et meget personligt interview, og Hr. Trier ser ud til at være ganske utilpas. Det er han måske under alle forhold, men tror der ville være meget mere at hente, hvis man sløjfede publikumet, gav Trier en ordentlig stol og brugte en bedre interviewer.
Gravatar

#4 Den fede 9 år siden

#3

Som mangeårig Trier-fan kan jeg sige, at dette er det tætteste vi kommer på manden i en uendelig tid (Krasnik var der også, men ødelagde det med sit eget ego). Vær taknemmelig. Manden kan ikke journalister. Og her, tydeligt presset, snakker han klarere end han nogensinde har gjort.

Skriv ny kommentar: