Det er ikke kun her i den vestlige verden, at folk er vilde med muskuløse ældre mænd – det er de også i Kina, hvor både “The Expendables” og “The Expendables 2” var kæmpe succeser.

Se også: Hulk Hogan vil gerne være med i “The Expendables 3″.

Det er desuden ikke blot det generelle biografpublikum i det fjerne østen, der er vilde med filmene, men bl.a. også den populære kinesiske instruktør John Woo, der i et interview kan dele sin entusiasme over særligt “The Expendables 2” og skurkevalget med Jean-Claude Van Damme.

Woo kan samtidig udtale, at han faktisk godt kunne se sig selv instruere “The Expendables 3”, hvis han fik frie hænder til at gøre, hvad han har lyst til, hvilket bl.a. betyder, at filmen i denne omgang skulle foregå i netop Kina.

En af de ting Woo især gerne så ske, var en stor kamp mellem Jet Li og Van Damme, hvis ikke lige det var fordi, at belgieren ikke ligefrem kom helskindet ud af 2’eren.

Samtidig med at Woo lægger op til, at han godt kunne se sig selv instruere “The Expendables 3”, så har et anden kendt kinesisk filmikon meldt ud, at han er med på rollelisten. Der er tale om actionstjernen Jackie Chan, der har bekræftet sin egen medvirken, dog uden at nogen officielle kilder endnu har meldt ud, om det er sandt eller ej, så det må endnu betragtes som et rygte.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Blacksanta 11 år siden

Fedt og fedt! Jackie Chan, den søde hygge-onkel, som skurk!
Gravatar

#2 Mr. Kiwi 11 år siden

Er det et rygte at Jackie Chan og Sylvester Stallone siger direkte foran en kamera, at Jackie Chan medvirker i The Expendables 3, som en hovedperson, er det ikke nogen officielle kilder ?
Jeg kommer tilbage
Gravatar

#3 Batsy 11 år siden

Nej tak, gider ikke alle de slow motion scener... kan virkelig ikke lide hans MI2, efter gensyn.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#4 Jimmbo 11 år siden

Trist at JCVD ikke også kan være med i den næste, for han var sgu "fantastisk" i 2'eren.

Men John Woo er vel en naturlig overvejelse. Han har lavet flere film, som de respektive skuespillere repræsenterer.
Gravatar

#5 Deckard 11 år siden

Jimmbo (4) skrev:
Trist at JCVD ikke også kan være med i den næste, for han var sgu "fantastisk" i 2'eren.


Selvfølgelig kan JCVD også være med i 3'eren. Det bliver bare i form af hans "tvillingebror" som ønsker hævn. Slet ikke noget problem.
Gravatar

#6 Batsy 11 år siden

Altså Dolph Lundgren
døde, og kom mirakeløst tilbage aligevel i slutningen af den første, just saying!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#7 Lawman. 11 år siden

Vedrørende JCVD i Expendables 2:
Husker det ikke helt, men var det ikke rimelig tydeligt at han døde - halshugning eller lignende? :)
Gravatar

#8 a2g 11 år siden

Jeg ved at mange ikke er vilde med MI2, men jeg er vel en af de få der han den som guilty pleasure. Plus så er jeg generalt vild med John Woo's stil, så for mig er det et win-win, og ja van damme kan sagtens være med, der er ALTID en tvillingbror et eller andet sted: http://www.imdb.com/title/tt0101764/plotsummary
Gravatar

#9 Ispep 11 år siden

Jaaaaa tak. Det ville satme være COOL. Nu har jeg ikke set 2'eren endnu, men etteren havde elendig action, så bring it on, Woo. Men ja. Manden skal naturligvis have frie hænder til at lave den stilistisk. Men det tror jeg egentlig godt de kan finde ud af. Ratingen burde ikke være noget problem, men spørgsmålet er om de tillader den at være en Woo film. Jeg håber det, for Woo har jeg altid elsket for hans måde at anskue action på (dog ikke altid så vellykket).
Gravatar

#10 danish99 11 år siden

Verdens klasse så skal Donnie yen være med, men han skal ikke være skurk for så får de andre tæsk.
King

Skriv ny kommentar: