I samarbejde med Arbejdernes Landsbank slår Filmz et slag for at støtte op om dansk film, og i den anledning startede vi i mandags med at udlove fem gratis biografbilletter til én heldig vinder, og det fortsætter vi nu med i dag og de næste to dage frem – så nu har du muligheden for at tage vennerne med i biografen.

Alt, hvad du skal gøre for at have en chance for at vinde dagens fem billetter, er at se videoen nedenfor og svare på dagens spørgsmål inden kl. 23.59 i dag.

Spørgsmål – dag 3
Hvilket råd giver Arbejdernes Landsbank i videoen?

Se videoen og skriv dit svar i kommentarerne.

skrev:
Arbejdernes Landsbank støtter dansk film
Hvad har film og bank egentlig med hinanden at gøre? Det tænker de fleste nok – og det er jo heller ikke hver dag, de to verdener mødes. Men, i Arbejdernes Landsbank har vi valgt at støtte dansk film, fordi det er i god tråd med vores sociale værdier. Vi vil gerne give penge tilbage til en værdifuld del af dansk kultur, som i dette tilfælde også er til glæde for det danske filmpublikum.

Bag om filmen
Arbejdernes Landsbank sponserer bl.a. ”Bag om filmen”, der er med til at sætte fokus på danske film, som kan halte efter sine udenlandske konkurrenter, når der skal skabes opmærksomhed om filmpremierer. ”Bag om filmen” er et minutlangt spot, der indeholder materiale fra filmoptagelserne, interviews med skuespillere og klip fra filmen. Hver måned vises et nyt spot på biograflærredet, og der sættes således fokus på 12 nye danske film i løbet af året. Måske har du allerede set et af spottene.

“Bag om Filmen” er et samarbejde mellem Arbejdernes Landsbank, danske filmproducenter og Dansk Reklame Film. Formålet er at støtte danske film i kampen mod Hollywoods velsmurte marketingmaskine.Vis kommentarer (122)
Gravatar

#21 pinochio80 10 år siden

Vi burde se flere danske film
Gravatar

#22 the_paki_don 10 år siden

Man burde se flere danske film.

See what I did there!?
Gravatar

#23 moviebuff 10 år siden

I burde se flere danske film
Gravatar

#24 bøttcher 10 år siden

I burde se flere danske film.
Gravatar

#25 jonasbh 10 år siden

I burde se flere danske film
Gravatar

#26 Ménner 10 år siden

At vi burde se flere danske film.
Does he look like a bitch, mr. Frodo!? - Samwise L. Jackson
Gravatar

#27 MathiasNielsen 10 år siden

At vi burde se flere danske film, så vi kan støtte den danske film industri, så de kan lave støre og flere gode film :)
Gravatar

#28 ysm 10 år siden

I BURDE SE FLERE DANSKE FILM
Gravatar

#29 Juiceren 10 år siden

I burde se flere danske film.
Gravatar

#30 Jazz 10 år siden

Se flere danske film

Skriv ny kommentar: