En heldig person kan se frem til at vinde en kort medvirken i “Killers of the Flower Moon”.

Næste projekt for Martin Scorsese efter “The Irishman” bliver “Killers of the Flower Moon”, der aktuelt meldes på vej til enten Apple eller Netflix med et budget på 200 millioner dollars.

Nu tilbyder hovedrollerne i “Killers of the Flower Moon” – Leonardo DiCaprio og Robert De Niro – en heldig fan en kort optræden i filmen, en dag sammen med Caprio, De Niro og Scorsese samt deltagelse ved premieren.

Hvordan vinder man? Man deltager ved at donere et beløb til ‘All In Challenge‘, der hjælper med mad til dem, der er ramt af coronakrisen.

Læs også ‘“The Irishman” var for dyr for Hollywood – nu gentager historien sig for Scorsese‘.

“Killers of the Flower Moon” handler om en FBI-undersøgelse af en række indianermord, der skulle fjerne de indfødte fra olierigt land i Oklahoma.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Kim Pedersen I 4 år siden

Intet officielt om filmens produktion er bekræftet endnu. Når Filmz påstår den meldes på vej via enten Netflix eller Apple er det ren spekulation. Faktisk i samme grad som at påstå Filmz har vundet 570 millioner i Lotto, efter at have spillet et par rækker.
For nogle år tilbage skabte en dansk filmproducent overskrifter efter at have indgået en "first look"-aftale med Netflix. Overskrifterne lød: "Dansk filmproducent indgår aftale med Netflix. Nye danske spillefilm på Netflix."
Intet er siden sket. Intet.
Så der mangler en tilføjelse. En heldig person kan se frem til at medvirke i Scorseses næste film. HVIS filmen altså bliver til noget.

Skriv ny kommentar: