Søndag blev MTV Movie Awards 2008 uddelt, og Michael Bays “Transformers” løb med prisen for årets bedste film foran konkurrenterne “Superbad”, “National Treasure: Book of Secrets”, “I Am Legend” og “Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende”.

Ellen Page fik prisen for bedste kvindelige hovedrolle for “Juno”, mens Will Smith fik for bedste mandlige hovedrolle for “I Am Legend”.

Johnny Depp blev dobbelt prisvinder for bedste skurk (“Sweeney Todd – Den djævelske barber fra Fleet Street”) og bedste komediepræstation (“Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende”).

“Iron Man” blev kåret til årets indtil videre bedste sommerfilm foran “Indiana Jones og krystalkraniets kongerige”, “Sex and the City: The Movie”, “Speed Racer” og “Narnia: Prins Caspian”, mens Zac Efron fik en MTV Award for årets nye navn.


Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 filmz-KB_ 12 år siden

#10
Underholdning står ikke i modsætning til seriøsitet og kvalitet, efter min mening. "No Country for Old Men" er i mine øjne meget mere underholdende end "Transformers".


Nok også derfor der bliver lavet så mange forskellige film, ellers ville man jo bare kunne lave en type film, og så var den skid slået! ;)
Gravatar

#12 mr gaijin 12 år siden

#11 Rigtigt :)

#9 Ja, det giver faktisk god mening at se det på den måde. Men jeg vil nu mene, at blandt blockbusters var Die Hard 4, Ratatouille og Bourne 3 alle bedre end Transformers.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#13 dome 12 år siden

Hvis jeg husker rigtig så er trofæerne gyldne popcorn, det siger vel lidt om de film de hylder og jeg synes det er kanon at de film også får hæder for det de er. Nogen gange er en popcorns film bare fantastisk når man fx er ved at være komplet lam i knoppen af at læse op til matematik eksamen.
Yes sirs!
Gravatar

#14 elwood 12 år siden

#13 jeg har altid The Rock i nødstilfælde, hvor jeg bare skal slappe af, og koble hjernen fra, top underholdning!

Womack! Why am I not surprised, you piece of shit! (RIP)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#15 Starbrow 12 år siden

jeg syntes ikke Transformers kunne kvalificere sig da den er et år gammel..
Gravatar

#16 filmz-daneimp 12 år siden

Er ret sikker på de film som bliver nomineret ligger imellem MTVawards dvs. når dette show bliver vist i maj, så er "året" fra maj 2007 og til maj 2008. Så jo Transformers er accepteret da den udkom i juli sidste år :)
Mine fanmade trailers: www.youtube.com/daneimp
Trailermusik forum: www.trailertracks.net

Skriv ny kommentar: