Warcraft” befinder sig i en paradoksal situation. Den har solgt billetter for 433 millioner dollars fra et budget på 160 millioner dollars. Derfor skulle man formode, at en fortsættelse ville være sikker. Men det er ikke tilfældet. Og skulle den komme, får den måske ikke premiere hjemme i USA.

Se også: Duncan Jones har en klar plan for en “Warcraft”-trilogi

Selv om “Warcraft” blev den største computerspil-filmatisering nogensinde, så var der ikke mange amerikanere, der købte billet til den. Den formåede kun at indtjene sølle 47 millioner dollars i USA, skriver Thrillist.

Derfor overvejer Legendary Entertainment at satse på det kinesiske publikum med “Warcraft 2”, da de viste stor begejstring for “Warcraft”. Hele 220 millioner dollars formåede den at indtjene i Kina alene.

Hvis “Warcraft 2” bliver en realitet, vil Duncan Jones gerne vende tilbage som instruktør.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 daneimp 7 år siden

plz plz plz lav både en 2'er, 3'er og 4'er! Jeg er totalt klar - Tror alle lærer af deres fejl og Jones er en fremragende instruktør.
Gravatar

#2 Morpheus 7 år siden

Jeg var fint underholdt af den, men synes bestemt ikke den var noget vildt. Jeg er frisk på at se en toer, hvis Jones kan rette lidt af fejlene fra den første og gøre den mere tilgængelig for ikke-spillere af Warcraft serien.
Gravatar

#3 Slettet Bruger [2454317420] 7 år siden

Den første var virkelig elendig. Jeg ser hellere, at Duncan Jones ikke spilder sit talent yderligere og går tilbage til sci-fi.
Gravatar

#4 Gridlock 7 år siden

#3 Hvis han gør håber jeg han går sammen med Erasmus Brosdau om og få lavet Lord Inquisitor til en hel spille film
Gravatar

#5 Slettet Bruger [2454317420] 7 år siden

Gridlock (4) skrev:
#3 Hvis han gør håber jeg han går sammen med Erasmus Brosdau om og få lavet Lord Inquisitor til en hel spille film

Sikke en kedelig idé.
Gravatar

#6 Star Trek fever 7 år siden

Usædvanlig dårlig film. Hvis de laver flere er det voldsomt spild af tid. Den første vare banebrydene dårlig....
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#7 Tang 7 år siden

Til indledning skal det siges, at jeg har spillet en hel del World of Warcraft og dermed forstår de fleste af referencerne til spillet.

Det der fungerede rigtig dårligt i filmen var de menneskelige karakterer, som var utrolig dårligt castet. Der var blandt andet ikke nogen af skuespillerne der havde samme accent.

Til gengæld synes jeg at orkerne fungerede rigtig godt og var ret godt lavet.
You watched it! You can't unwatch it! Stay tuned for more: Tales of Interest!

Skriv ny kommentar: