Vejen har været lang. Duncan Jones skrev Netflix-aktuelle “Mute” før debutfilmen “Moon”. I fredags fik den så endelig premiere – men anmelderne slagter igen ny sci-fi fra Netflix.

Se også: Rotten Tomatoes: “Paradox” er den hidtil dårligste “Cloverfield”-film

Aktuelt er kun fire ud af 41 anmeldere samlet hos Rotten Tomatoes positive over for “Mute” – hvilket altså kun giver 10 procent friske anmeldelser.

Dermed er endnu en ny sci-fi-film med Netflix-premiere blevet erklæret rådden, som det også skete med “The Cloverfield Paradox” på 17 procent.

Således fortsætter den dårlige anmelder-stime også for Duncan Jones, der senest fik en hård modtagelse af “Warcraft”, hvorimod både “Source Code” og “Moon” fik ros.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 SublimeKen 6 år siden

Dermed er endnu en ny sci-fi-film med Netflix-premiere blevet erklæret rådden, som det også skete med "The Cloverfield Paradox" på 17 procent


Hvad med Annihilation? Ligesom med Mute og Cloverfield Paradox er den jo også bare et tilfælde hvor Netflix har købt distributionsrettighederne. Ja den kører godt nok i biograferne i USA for tiden, men internationalt får den kun premiere på netflix, allerede den 11. marts, og den her fået en såkaldt certified fresh rating, med 86 procent på rottentomatoes. Så teknisk set, har de haft lidt anmelder succes på sci fi fronten.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#1 Yes, som beskrevet her: http://filmz.dk/foerste-reaktioner-alex-garland-ha...

Men som sagt uden premiere på Netflix endnu - og kun en 'halv' Netflix-premiere - Nordamerika smider den i biografen.
Gravatar

#3 KEiZ 6 år siden

pis, havde sku håbet den var god.....
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#4 Kaversmed 6 år siden

Så den i går og den er forfærdelig...
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#5 Geekalot 6 år siden

De skal lade vær at købe, de kan lave ting selv de der kommer i biffen ikke kan hamle op med. Men havde da også håbet lidt med Duncan.
Gravatar

#6 Dominar Rygel XVI 6 år siden

Den er desværre elendig! Hvis der er nogen der fangede karakterens motiv for noget som helst så byd gerne ind.
Gravatar

#7 Mejse 6 år siden

#5 bare nysgerrig det er jo smag og behag, men hvilke netflix film var det lige de lavet sidste år som ingen biogående film kunne hamle op med ?
Gravatar

#8 Johnny42 6 år siden

#5 Jeg har ikke selv set den, men jeg har hørt at Beast of No Nation skulle være rigtig god(det var så 2015), og blev snydt for en Oscar nominering, men det siger så måske ikke så meget da det måske kun er en for hver 30-50 film, der er gode.

Men reelt set, det eneste man mister hvis man ser en dårlig film på netflix er tid. Hvis man ser en dårlig film i biografen så mister man både mere tid (tid på selve filmen + transport + tid på reklamer og trailers) og penge. Nogle af filmene på Netflix er jeg blevet godt underholdt af, og og har ikke efterfølgende være irriteret over at have brugt ekstra tid og penge, som jeg ville, hvis jeg så den i biografen.
Gravatar

#9 Mejse 6 år siden

#8 jamen er helt enig, man mister mindre, og det er "gratis" men det siger jo intet om kvaliteten af filmen :) ville bare gerne hører hans mening, siden han åbenbart mener det ikke er noget problem for dem, de laver masser af film jeg finder underholdende og fine, men det er jo ikke det samme som at sige at at biofilm ikke kan hamle op med dem, så var bare nysgerrig over hvilke film han helt specifikt mente, var kvalitetsmæssigt så meget bedre end noget andet der er kommet, at ingen kunne hamle op med det :)
Gravatar

#10 Justin 6 år siden

Både Moon og Source kode syntes jeg var gode film

historien bag moon var så god af de lavede en Tom Cruise version af den

Skriv ny kommentar: