“Warcraft” kommer godt fra start

Den har fået en blandet modtagelse hos anmelderne. Fra godt til skidt. Publikum har derimod taget entydigt positivt mod “Warcraft”-filmatiseringen. Duncan Jones’ orker og mennesker er åbnet som nummer 1 verden rundt.

Se også: ”Warcraft” splitter anmelderne: Fra bedste fantasy til værste lort

Det er Deadline, der skriver, at i de første 11 lande, som “Warcraft” først er åbnet i, har den placeret sig som nr. 1.

Her er de mest prominente markeder Tyskland, Rusland og Frankrig, men også i Danmark er det blevet til en førsteplads over mest sælgende film på åbningsdagen.

Endnu venter dog det afgørende hjemmemarked i USA samt det altid vigtige kinesiske marked, hvor “Warcraft” gerne skal klare sig godt, hvis det skal blive til flere film i franchisen.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Mads47 7 år siden

Jeg så den igår og var virkelig overrasket filmen. Solid fantasy film, og virklig gode effekter.
Gravatar

#2 Sir_cumalot 7 år siden

Det er også kun sundt at WOW-spillerne kommer lidt udenfor.
Gravatar

#3 Retlaw 7 år siden

#2
Det var en pæn fordomsfuld bemærkning
Gravatar

#4 skywave 7 år siden

Jeg kan godt se, hvorfor mange ser filmen som dårlig...er selv WoW-spiller, var inde og se den i går...grunden til at mange anser den som dårlig er, at de sammenligner "looket" med f.eks. LotR...men!
Filmen er lavet i Warcraft-ånd, med Warcraft-look, og dermed bryder de med det "naturlige", for så vidt at orker, dæmoner, og wolf-mounts osv kan se naturlige ud :)
Det er Warcraft, så det basker, og looket i filmen kunne ikke være anderledes...var personligt selv betaget af arcane-magic-looket, det var anderledes og imponerende...
Blackhand og Gul'dan var lige så lede og infame (også udseendesmæssigt), som de er i både lore og WoW...
Der var nogle ting, som jeg havde foretrukket, de havde taget med i filmen, bla. Medivh's "sidste hilsen" til Khadgar (for tidlig aldring), så vi havde fået linket til Khadgar's nuværende udseende, men man kan jo ikke stille alle tilfreds :)

Jeg håber da på en to'er...
Gravatar

#5 Retlaw 7 år siden

#4
Håber også på en to'er

Warcraft var en fin start, men klart der er nogle kritikpunkter her og der. Jeg tror Duncan drager sig nogle gode erfaringer og laver en endnu bedre 2'er
Gravatar

#6 MaxXDk 7 år siden

Så den også igår .. IMAX 3D .. Jeg er ikke selv så meget inde i Warcraft universet, men mere generel Fantasy - men jeg syntes det er en rigtig rigtig god fantasy film! :D ..

Elsker det look som tingene har deri .. Syntes bestemt det er en man skal se på det store lærred :D
One mans evil can become the curse of all...
Gravatar

#7 Sir_cumalot 7 år siden

Retlaw (3) skrev:
#2
Det var en pæn fordomsfuld bemærkning


Well... som tidligere WOW-spiller for en kort bemærkning, kan jeg fortælle en stor del af de aktive gamere er dysfunktionelle nørder. Specielt de typer der pt. er tilbage (5mio. aktive accounts)
Gravatar

#8 Sklertic 7 år siden

#7

Som mangeårig WoW-spiller, kan jeg fortælle, at det er en omgang fis.
Gravatar

#9 Mads47 7 år siden

#7 det da nok noget vrøvl at konstater, jeg er også mange års WoW spiller, været med siden day 1. Kan fortælle dig at mangfoldigheden ved WoW og alle andre spil er langt mere end dysfunktionelle nørder.
Gravatar

#10 Retlaw 7 år siden

Mads47 (9) skrev:
#7 det da nok noget vrøvl at konstater, jeg er også mange års WoW spiller, været med siden day 1. Kan fortælle dig at mangfoldigheden ved WoW og alle andre spil er langt mere end dysfunktionelle nørder.


Personen taler nok om sig selv ;)

Skriv ny kommentar: