Efter en noget tvivlsom debat, om hvorvidt Liam Neeson igen vil spille Ra’s Al Ghul i “The Dark Knight Rises”, har Warner Bros. nu officielt slået fast, at Neeson vil være at se på det hvide lærred, når filmen får premiere til sommer.

Se også: Liam Neeson udtaler sig om “The Dark Knight Rises”.

Neeson vil næste gang kunne ses i Peter Bergs actionbrag ‘Battleship’, og han vil også kunne ses i Christopher Nolans længe ventede action thriller ‘The Dark Knight Rises',” lyder det fra Neesons biografi hos Warner Bros. Pictures.

Tilbage i januar kunne skuespilleren selv berette, at han havde været på settet i halvanden time, men at Nolan havde været yderst hemmelighedsfuld og ikke røbet den mindste detalje omkring rollen for ham.

Hvilket tvist, Nolan præcist har udtænkt sig, bliver nok først afsløret, når den mørke ridder redder Gotham City for sidste gang i Nolans Batman-trilogi fra 26. juli.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#31 Riqon 11 år siden

The Insider (26) skrev:
Mødte ham i dag. Han ville intet afsløre!


Du skulle ha truet ham med din phaser..
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#32 Batsy 11 år siden

Jeg vil nu gerne se at Batman bekæmper Bane, men han ender med at omkomme pga skader. Derefter er Jim Gordon ved hans side, og det ender med at batman bliver en legende for Gotham og verdnen, at han vil blive husket for det han gjorde for Gotham, at han ofrede hans eget liv for de gode i Gotham.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#33 Babo84 11 år siden

#32

Og hvad vil så meningen være? At dø med ære i behold? Nej tak.
Gravatar

#34 Batsy 11 år siden

Babo84 (33) skrev:
#32

Og hvad vil så meningen være? At dø med ære i behold? Nej tak.


Vil du da have Batman dør som en skurk?


Den eneste måde jeg kan forstille mig Batman bliver "bad" guy, er hvis eks Alfred som er det nærmeste på han har som far, og familie og han dør i hænderne på Bane. Ellers vil jeg ikke tror, han går så vidt og tager hans eneste regl væk og tager hævnen i hånden.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#35 the_paki_don 11 år siden

Hvad fanden er det for en spoiler at smide op som overskrift? Jeg er pisse sur! Jeg gør ALT for at undgå at høre og læse om ting, der foregår i selve filmen og så scroller man igennem forskellige nyheder og så står det der bare! Narrøv, der har sat det op.
Gravatar

#36 Hr. Nielsen 11 år siden

trekkie77 (14) skrev:
altså angående batman og co
Ups, takker:)
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#37 Hr. Nielsen 11 år siden

TheEnd (12) skrev:
Som i stort set alle andre film han har lavet :)
Og det er en kedelig fælde at falde i.....
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#38 The Insider 11 år siden

#31, han blev ved med at dodge med sit lyssværd!
War. War never changes.
Gravatar

#39 Richard Burton 11 år siden

Thomas E. Nielsen (37) skrev:
Og det er en kedelig fælde at falde i.....


Ja det er et tveægget sværd. Det kan gøres på utallige måder og falde så umådelig anderledes ud. Det var meget elegant udført i Memento. Ikke at jeg vil kalde den åben, men trods alt tankevækkende og inspirerende.

Jeg har ikke de store forventninger, men det er nok mere generelt for min holdning til hele superhelte franchisen. Jeg bliver glædelig overrasket, hvis noget er godt, som Batman Begins, men jeg har meget svært ved at få øje på guldkorn indenfor genren. Synes Nolan spilder sit instruktørtalent i disse år, men hvis han gør det for at blive økonomisk uafhængig og fremover disker op med tankespind der berettiger publikums eftertanke, så er jeg på.

Jeg kan forestille mig, at han faktisk ville have været i stand til at have skruet en god Sherlock Holmes film sammen.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#40 Babo84 11 år siden

SIR Ridley Scott (39) skrev:
men jeg har meget svært ved at få øje på guldkorn indenfor genren. Synes Nolan spilder sit instruktørtalent i disse år


Der er guldkorn i genren. Mere end det at lave en ny og endnu en Alien-film. Men okay. Her er vi jo på hver sin side af, hvilken instruktør der leverer varen når det kommer til blockbusters. Jeg mener bestemt, at der har været flere hæderlige superhelte film, men også en del bras. Og jeg vil da bestemt mene, at begge batman film er guldkorn - at du er uenig, ændrer ikke at de er særdeles vellykkede. Hvis han spilder tiden, så spilder han den satme imponerende godt.

Skriv ny kommentar: