Scooby-Doo-filmen “Scoob!” får direkte VOD-premiere – også i Danmark.

Familiekomedien “Scoob!” om Scooby-Doo og resten af Mysterie-banden skulle have haft global biografpremiere om tre uger – de planer er droppet på grund af coronakrisen, der holder biograferne lukkede.

Men i stedet for at udskyde og vente på, at biograferne igen åbner, har Warner Bros. besluttet at overholde den oprindelige premieredato og sende “Scoob!” direkte ud på streaming:

”Vi ved, at fans er ivrige efter at se ‘Scoob!’, og vi er begejstrede over, at vi kan levere denne ‘feel good’-film, som familier kan nyde, mens de er sammen derhjemme,” udtaler Warner Bros.-chef Ann Sarnoff.

Således får “Scoob!” amerikansk VOD-premiere den 15. maj til leje (48 timer) for 19,99 dollars og køb til 24,99 dollars.

Dermed følger Warner Bros. efter Universal-succesen med “Trolls”, der åbnede som den største VOD-premiere nogensinde i USA. “Trolls” får dog stadig efter planen dansk biografpremiere senere på året.

Det bliver ikke tilfældet med “Scoob!”. Filmz erfarer, at “Scoob!” får direkte dansk streaming-premiere, men pris og dato er endnu ukendt.

Læs også ‘Droppet biograftitel slår rekord på streaming – men vil ikke dele data‘.

De originale “Scoob!”-stemmer leveres af Mark Wahlberg, Zac Efron og Amanda Seyfried, mens Scooby Doo i Danmark får sin stemme fra Lars Thiesgaard.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Justin 2 år siden

Det lyder spændende med biograf premierer til en film der er tilgængeligt på streaming
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

#1 Trolls er ikke tilfængelig på streaming i Danmark.
Gravatar

#3 Johnny42 2 år siden

Godt så, de ved da hvad de vil have for deres film. Om der så er nogen der bider på bliver interessant at se.
Gravatar

#4 Wolff 2 år siden

“ De originale “Scoob!”-stemmer leveres af Mark Wahlberg, Zac Efron og Amanda Seyfried, mens de danske er indlæst af Lars Thiesgaard.”
Glæder mig umanerlig meget til at høre Lars’ bud på Amanda Seyfried ;)

Skriv ny kommentar: