Warner Bros. er gået i gang med at udvikle en spillefilm over Stephen King-romanen “IT – Det onde” og har hyret Dave Kajganic til at udarbejde filmens manuskript. Dan Lin samt Roy Lee og Doug Davison fra Vertigo skal fungere som producere på projektet, der skal bringe den skræmmende klovn Pennywise til det store lærred.

“It” er historien om syv unge, der i 1958 må gå op imod det dæmoniske væsen It, der lever af børn,og som optræder i skikkelse af en sadistisk klovn ved navn Pennywise. I 1985, da børnene er blevet voksne, må gruppen af venner atter stå overfor deres barndomsfjende, da den morderiske klovn er vendt tilbage for at få has på sine modstandere.

Den nye filmversion vil dog blive opdateret til at udspille sig i nutidige omgivelser.

ABC lavede i 1990 romanen om til den populære miniserie “Det onde”, der blev instrueret af Tommy Lee Wallace. På rollelisten fandt man bl.a. John Ritter, Annette O’Toole, Richard Masur, Richard Thomas, Harry Anderson, Jonathan Brandis, og en ung Seth Green. Den dæmoniske klovn Pennywise blev mindeværdigt bragt til live af Tim Curry.

På grund af budget og hensyn til tv-publikummet afveg denne version dog en del fra det oprindelige forlæg og udelod mere vovede elementer, deriblandt det gennemgående seksuelle tema.

Tilbage i 2006 forsøgte Sci-Fi Channel og manuskriptforfatteren Peter Filardi (“Salem’s Lot”) at gå i gang med at udvikle en ny indspilning af miniserien. Projektet skulle have en samlet spilletid på fire timer, men blev dog aldrig til noget. Tidligere har også TNT vist interesse i at lave en ny fortolkning over romanen, hvor historien skulle fortælles fra pigen Beverly Marsh’ synsvinkel.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Ash 14 år siden

Det her er nok det første remake, der giver mening for mig.
Gravatar

#2 Buzz 14 år siden

Ja man kan ikke forvente noget andet af hollywood mere så kom med alle filmne og genendspillener dem en 2 ,3gange måske 7arrr

Gravatar

#3 Deadagain 14 år siden

Hmm not that bad a idea.
Gravatar

#4 BN 14 år siden

"They all float down here." MUHAHAHAHA
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#5 Antlion 14 år siden

Ja, det eneste positive ved TV-versionen var Tim Curry!
Gravatar

#6 Buzz 14 år siden

ja der være ikke sex i den fra 1990 man jeg skal ikke ha sex for at se den

du you want a... balloon? well du you
Gravatar

#7 Chrisenry 14 år siden

jeg får lyst til at se den gamle igen
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#8 chandler75 14 år siden

Ja, noget af det jeg husker fra romanen er da
de unge venner bunkepuler - 12-årige (tror jeg hun er) Beverly Marsh lader dem tage hende en efter en... såvidt jeg husker giver den meget god mening i bogen, men jeg har svært ved at se det overført til film...
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#9 erikjust 14 år siden

BEEP BEEP Richie! They ALL float down here. When you're down here with us, you'll float too!

Det bliver svært og filmtisere den bog siden den omfatter 3 bind og sikkert (har kun hørt den på lydbog) er på længde med Ringenes Herrer.

Og hvis en miniserie på 4 timer ikke kunne få halvdelen af alt det vigtige materiale med som bogen har hvordan i alverden tror hollywood så at de kan få det på en snolled 2 timer.

Hvis man skulle gør det ordtenligt skulle de har tilføjet et ekstra afsnit med andre ord alt under 6 timer kan ikke gøre det.

Det som de blandtandet ignorede i serien var ca 90% af hovedpersonernes barndom.

Plus de ignorere fuldstændig den måde hvorpå de faktisk slår Pennywise med the Ritual of Chüd (eller rettere sagt ritualet svækker pennywise så meget at de kan slå den)

Det de dog ignorere mest er hvad der sker i kloarken, hvor beverly har sex med dem alle sammen, for og styrke deres sammenhold (da de er ved og glemme), men på den anden side siden de alle sammen kun er 11-12 år gammel på det tidspunkt, vil det nok ikke gå særlig godt på tv eller film.

alt i alt er der (mildest talt) TONSVIS af ting der er temmelig vigtigt i bogen der bliver fuldstændig ignoreret i mini serien og sikkert også i filmen.

Dog vil jeg sige at hvis de laver en ReMake så få dog for guds skyld Tim Curry tilbage som klovnen Pennywise, han er virkelig en af de få der virkelig kan gennemføre det.

Men på den anden side jeg ville sige det samme om Frank Welker eller David Kaye som Megatron og se hvor godt det tog sig ud (vi fik hugo i stedet, der måske er en fin skuespiller men på ingen måde nogen Megatron)
Gravatar

#10 Highland Park 14 år siden

Buzz (6) skrev:
... man jeg skal ikke ha sex for at se den

ABC er dig evigt taknemmelig. ;)
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: