Filmselskabet Warner Bros. og Ben Affleck har længe haft et godt samarbejde. Affleck har tidligere instrueret den succesfulde film “The Town” for selskabet, og han har netop færdiggjorde optagelserne til sit næste Warner-projekt, spændingsfilmen “Argo”.

Se også: Christopher Nolan vil ikke involveres i superheltefilmen “Justice League”.

For et par år tilbage tilbød filmselskabet instruktørtjansen på Superman-filmen “Man of Steel” til Affleck, der dog valgte at takke nej og senere udtalte, at han kun er interesseret i at instruere film, han selv kan medvirke i.

Det kommer derfor som lidt af en overraskelse, at Warner nu er interesseret i, at Affleck står bag kameraet på den kommende superheltefilm “Justice League”. Efter Christopher Nolan meldte ud, at han ikke vil lave filmen, skulle Affleck angiveligt være den første instruktør, som filmselskabet har kontaktet. I de kommende uger vil parterne diskutere mulighederne.

Justice League of America er en superheltegruppe i stil med Marvels “The Avengers” og består bl.a. af Batman, Superman, Green Lantern, The Flash og Wonder Woman.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#11 Kaizer Soze 9 år siden

Hvis Affleck laver en pissefed film ud af det, kan det vel aldrig være et skridt ned af rangstigen for ham!?

Jeg mener...han er jo ikke Mr Cameron endnu.
Gravatar

#12 Richard Burton 9 år siden

Verden vader i superhelte film og jeg har svært ved at se en ny med en overflod af bekappede helte kunne genopfinde sig mere end de 20 andre superhelte film, som har været udgivet det seneste år. Der burde være timeout for flere bekappede kæmper de næste 10 år på film. Det er muligt den bliver pissefed indenfor genren, men jeg tvivler på, det bliver bedre end en film som Gone Baby Gone. Spild af tid, med mindre Affleck kan score kassen på det og derved have lettere ved at producere egne film.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#13 Kaizer Soze 9 år siden

SIR Ridley Scott (12) skrev:
Spild af tid, med mindre Affleck kan score kassen på det og derved have lettere ved at producere egne film.


Op ad stigen ja...
Gravatar

#14 Richard Burton 9 år siden

#13 Og den tror jeg blot, vi skal være enige om at forblive uenige om.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#15 Batsy 9 år siden

det kan jo gå begge veje, han har talent. Men kan han håndtere det´? han har lavet fremragende "low" action, næsten ingen effekter, fremragende præstationer. Så jeg ved det ikke, castingen, effekterne, han skal self have den rette "guideness" fra nogle som har været igenmen helte genren før, og ikke bare som skuespiller men instruktør og vide meget om sagen "jusitce leauge". Serien, som blev sendt på DR 1 var så fremragende, genmenført i alle områder at han skal virkelig tage sig sammen for at gøre mig tilfreds, og self vælge de rigitge skuespiller til rollerne. Damn, det bliver spændene det her.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#16 Hr. Nielsen 9 år siden

Kaizer Soze (13) skrev:
Op ad stigen ja...


SIR Ridley Scott (14) skrev:
Og den tror jeg blot, vi skal være enige om at forblive uenige om.
Kunstnerisk er det jo ikke nødvendigvis et skridt op, da disse genrefilm ofte er så bundet på deres formel og det at skulle levere, at en instuktør ikke kan gøre dem til mere personlige projekter. Men økonomisk og adgang til mere 'spændende' projekter, kan det selvsagt være opad. Så skal man jo bare håbe, han ikke falder i luksusfælden, som man ser det sker med andre instruktører og ikke længere kan/vil/tør løsrive sig og bruge sin nye magt til at lave mere personlige ting.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#17 Lord Beef Jerky 9 år siden

Hvis man ser lidt sort og hvidt på det, så laver han jo allerede genrefilm, som på papiret ikke ser ud til at besidde den store dybde. Det er vel ikke umuligt for ham, at lave en superhelte film på præcis samme måde, som han har lavet sine andre film? Jeg ser der hverken som et skridt op eller ned, blot et skridt i en ny retning. Han kan fejle fuldstændigt ved at give efter til filmselskabet (Warner Bros. er i forvejen nogle klaphatte), eller han kan tage røven på os alle sammen. Men ja, angiveligt har han takket nej.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#18 Hr. Nielsen 9 år siden

#17 God pointe!
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#19 Kaizer Soze 9 år siden

SIR Ridley Scott (14) skrev:
#13 Og den tror jeg blot, vi skal være enige om at forblive uenige om.


Ja der er jo altid den option :)

Men jeg er af den opfattelse, at hvis man laver en fed film...uanset genre, budget osv...så er alle muligheder åbne for at gå et skridt op ad stigen.

Og så kan vi så diskutere hvad "et skridt op ad stigen" betyder. I min bog betyder det bl.a. det som du nævner SIR: "Spild af tid, med mindre Affleck kan score kassen på det og derved have lettere ved at producere egne film."

Så måske i virkeligheden tror jeg mere vi er blevet uenige om at blive enige :)

Jeg husker i sin tid, da David Fincher annoncerede, at han ville instruere en film om Facebook. Mange herinde dømte det et skridt ned af stigen for ham.
Jeg forsvarede det og sagde, at selv hvis han lavede en film om nullermænd, så ville jeg være klar på første række.

Nolan har sågar lavet en trilogy om en af de utallige bekappede kæmper, som nok må siges at være et skridt op af stigen for ham.
Gravatar

#20 Richard Burton 9 år siden

Kaizer Soze (19) skrev:
Så måske i virkeligheden tror jeg mere vi er blevet uenige om at blive enige :)


Det har du nok ret i. Hov .... hvad så nu? ;)

Nolan har sågar lavet en trilogy om en af de utallige bekappede kæmper, som nok må siges at være et skridt op af stigen for ham.


Ja, så er vi uenige igen ;)
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

Skriv ny kommentar: