Warner Bros. vil gerne have fat i den Disney-fyrede James Gunn. Måske kunne en DC-film af “Guardians”-instruktøren være på vej?

Warner Bros. – og dermed muligvis også DC Films – vil gerne have fat i James Gunn, der som bekendt blev fyret af Disney for gamle, grove jokes på Twitter – læs mere om det her.

James Gunn har tidligere givet udtryk for at være interesseret i at lave film om DC-helte som Shazam, Metal Men, Doom Patrol og Batgirl.

“Guardians of the Galaxy”-instruktøren er blevet en eftertragtet filmskaber. Warner Bros., andre filmselskaber og Oscar-vindende producere vil gerne hyre instruktøren, skriver The Hollywood Reporter.

Mediet har talt med omkring et dusin chefer og producere, der gerne vil arbejde med James Gunn.

Dog kan de ikke præsentere noget specifikt for instruktøren, før at sagen med Disney er 100 procent afsluttet.

Gunn er stadig i forhandlinger med Disney. De diskuterer blandt andet, om instruktøren har brudt sin kontrakt eller ej, da de tweets, han blev fyret for, var ældre end kontrakten hos Disney.

Instruktøren har fået støtte fra både fans og størstedelen af castet fra “Guardians”-filmene inklusiv af Kurt Russell, og senest har Drax-skuespilleren Dave Bautista stillet et krav om, at Marvel skal bruge Gunns manuskript til “Guardians 3” – læs mere her.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Justin 4 år siden

Det er da dejligt af se af andre filmsleskaber ikke er lige så underlige som Disney
Gravatar

#2 Geekalot 4 år siden

Haha håber han tager tjansen og rent faktisk selv får lov at bygge det op. Så kan det være Disney fatter de har lavet en bommert :)
Gravatar

#3 Johnny42 4 år siden

Hvis han instruerede Shazam, kunne jeg faktisk være blevet interesseret i Worlds of DC igen. Desværre er det løb kørt, men jeg er åben over for en anden DC film.

Skriv ny kommentar: