I den forgangne weekend var der premiere på to film, der skulle tale til det brede publikum, “Bride Wars” og “The Unborn”. Men det endte med at være en aldrende veteran, der løb med førstepladsen.

“Gran Torino”, der har Clint Eastwood i hovedrollen, overraskede ved at omsætte $29 mio. i weekenden, efter den har haft begrænset distribution i fire uger. Det er en større omsætning, end nogen film med Eastwood på rollelisten nogensinde har omsat på en bred premiere.

Gengangerne fra de forrige uger klarer sig fortsat godt. “Marley & Me” er oppe på en samlet omsætning, der overstiger $125 mio., mens “Benjamin Buttons forunderlige liv”, “Yes Man” og “Bedtime Stories” alle nærmer sig de $100 mio.

I den kommende weekend er der premiere på “Hotel for Dogs”, “My Bloody Valentine 3-D”, “Notorious”, “Paul Blart: Mall Cop”, “Chandni Chowk to China”, “Defiance” samt “Last Chance Harvey”.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Graversen 13 år siden

Det er også en rigtig god film. Med en rigtig god afslutnings sang:
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#2 Nagash 13 år siden

Ja de trailers jeg har set fra Grand Torino ser da også alt for seje ud. Clinten er jo i topform. Glæder mig helt ustyrligt til at se den.
Gravatar

#3 steadi07 13 år siden

Nogen der kender en dansk dato på "Gran Torino"?

Det er derudover fedt at se at Clint stadig kan sparke numser i Hollywood.
Gravatar

#4 mr gaijin 13 år siden

Nu har der været så meget crap på toppen af den amerikanske box office-liste i mange weekender. Chihuahuaer og så videre. Fedt at se, at amerikanerne flokkes for at se Eastwood i en ægte Eastwood-rolle.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#5 LasseUk 13 år siden

Er ikke overrasket over at den ligger nr. 1. Traileren ser alt for fed ud. Klassisk Eastwood.
"At last we meet for the first time, for the last time"
Gravatar

#6 The vendelbo 13 år siden

Den skulle vist have præmier den første maj

Skriv ny kommentar: