Den 92-årige skuespiller og instruktør har valgt manuskriptet som en pæn afsked på sin karriere. Med hovedrollerne i hus skal produktionen bare i gang.

Nicholas Hoult og Toni Collette er blevet castet som hovedroller i Clint Eastwoods kommende spillefilm “Juror No. 2”. Dette bliver en tilbagevenden for Eastwood til Warner Bros., som han har produceret og instrueret flere film for igennem sin karriere. Tidligere film inkluderer “Bridges of Madison County”, Oscar-vinderen “Million Dollar Baby” og “American Sniper”.

Filmen følger et jurymedlem (Hoult), som indser, at han bidrager til offerets død. Han står derfor i et dilemma om at manipulere juryen for at redde sig selv eller tage ansvar for sine handlinger. Anklageren bliver spillet af Collette.

Produktionen er sat til at gå i gang i løbet af sommeren, hvilket betyder, at Eastwood kommer til at være 93 år, når filmen indspilles. Han bliver derfor en af de ældste aktive filmmagere lige nu.

Eastwoods seneste film var den dårligt anmeldte “Cry Macho”. Den dårlige modtagelse gav instruktøren incitament til at indspille endnu en film; for at sætte et pænt punktum på sin karriere. Med manuskriptet fra Jonathan Abrams og en castingproces på over et år er det lykkes Eastwood at få søsat sit projekt. Udover Eastwood selv produceres “Juror No. 2” af Adam Goodman (“Dune”), Tim Moore (“J. Edgar”), Matt Skiena (“The LEGO Movie”), and Jessica Meier (“American Sniper”). Premieredatoen er endnu ikke sat.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: