Den nye trailer til stop-motion-mareridtet “Wendell & Wild” er en creepy fornøjelse.

Efter 13 års pause er manden bag “Coraline” og “The Nightmare Before Christmas”, Henry Selick, snart tilbage med endnu en fantasifuld og hårrejsende stop-motion-fortælling.

Traileren til “Wendell & Wild” giver os en forsmag på en mareridtsverden, som er lige til at få myrekryb af, og Selicks horror-aspirationer er tydelige. Her følger vi den unge Kat, der hærges af sin fortid, og som er nødt til at konfrontere sine (i den grad virkelige) personlige dæmoner, Wendell & Wild, for at hun kan få en ny begyndelse på sit liv i sin hjemby.

Som Kat ser vi den unge Lyric Ross (“This Is Us”), mens “Key & Peele”-makkerparret Keegan-Michael Key og Jordan Peele lægger stemme til de to dæmoner. Derudover har Angela Bassett (“Black Panther”) og Ving Rhames (“Mission: Impossible – Fallout”) også stemmeroller i filmen.

“Wendell & Wild” er baseret på den kommende bog af samme navn, som er skrevet af Selick sammen med Clay McLeod Chapman. Chapman har dog ikke været involveret i filmens manus. Her har Selick nemlig i stedet slået sig sammen med Peele, der i øjeblikket er aktuel som instruktøren og forfatteren af den fantastiske “Nope”.

Du kan læse vores anmeldelse af “Nope” lige her.

“Wendell & Wild” får premiere på Netflix den 28. oktober.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: