Den nye trailer til Paprika Steens “Fædre og mødre” teaser en tåkrummende komedie med et imponerende hold danske stjerner.

“Fædre og mødre” fokuserer på Piv og Ulrik, der er forældre til Hannah, der for fjerde gang skal skifte skole. Hannah er dog ikke den eneste, der skal finde sig en plads i den nye klasse, da både Piv og Ulrik må bakse med at blive ordentligt integreret i den nye forældregruppe på den årlige hyttetur. Du kan se traileren herunder.

Som Piv og Ulrik finder vi hhv. Katrine Greis-Rosenthal (“Lykke-Per”) og Jacob Lohmann (“Shorta”), mens resten af det voksne cast udgøres af stjerner som Nikolaj Lie Kaas (“Kvinden i buret”), Amanda Collin (“Raised by Wolves”), Lars Brygmann (“Retfærdighedens ryttere”), Rasmus Bjerg (“Vildmænd”), Lise Baastrup (“Rita”), Carsten Bjørnlund (“Arvingerne”) og Line Kruse (“De grønne slagtere”).

Den kommende komedie er Steens blot fjerde film bag kameraet, og ligesom hendes seneste film, “Den tid på året”, er “Fædre og mødre” skrevet af Jakob Weis.

“Fædre og mødre” kan ses i de danske biografer den 3. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: