Knap nok har støvet lagt sig ved instruktørens “Asteroid City”, før han er videre med et nyt projekt.

I sidste uge fik den stjernespækkede Wes Anderson-film “Asteroid City” premiere, og modtagelsen af film har været meget pæn. Selvom flere anmeldere har lagt vægt på, at Anderson har fravalgt flere signaturtræk for at prioritere en mere løssluppen film, er det stadig kærkomment at se instruktøren lave en film, som er så karakteristisk. Selv har instruktøren ikke haft meget frihed til at nyde succesen. Ifølge kilder er Anderson allerede i gang med at planlægge sin 13. spillefilm. Optagelserne begynder senere på året.

“Asteroid City” er Andersons 11. spillefilm. Til efteråret lander instruktøren 12. film “The Wonderful Story of Henry Sugar” på Netflix. Castet inkluderer Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Dev Patel, Ben Kingsley, Rupert Friend og Richard Ayoade.

Hvad den 13. film hedder, og hvad den handler om, er endnu ikke annonceret. Dog kan Andersons faste cinematograf Robert Yeoman berette, at Michael Cera, Benicio Del Toro og Jeff Goldblum er på tale som skuespillere. Yeoman kan også berette, at Anderson ikke har taget fri mellem produktionerne. Efter “Asteroid City” blev filmet færdigt, gik han i gang “The Wonderful Story of Henry Sugar”, og lige bagefter begyndte han på spillefilmen uden navn.

“Asteroid City” kan ses i biograferne nu. Se traileren her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: