For et par år siden begyndte “The Road”-instruktør John Hillcoat at arbejde på en filmadaption af romanen “The Wettest County in the World”. Filmen hed indtil for nyligt det samme, men nu har det længe ventede gangsterdrama fået en ny, mere simpel titel – “Lawless”.

Se også: Første billede fra “The Wettest County in the World”.

Før titelændringen blev officiel, var der dog et problem: “The Tree of Life”-instruktør Terrence Malick var i gang med at optage en film med præcis den samme titel. Hillcoats hold spurgte derfor, om de kunne få lov til at få navnet, og Malick valgte at give dem det, da han selv er stor fan af Hillcoats tidligere film.

“Lawless” har Tom Hardy, Shia LaBeouf og Jason Clarke i hovedrollerne som tre brødre, der under spiritusforbuddet i 1920’ernes Virginia, USA, kører en illegal spritring med hård hånd og uden nåde. Der skal tjenes penge – koste hvad det vil.

Med filmen genforenes Hillcoat med musiker og manuskriptforfatter Nick Cave, der også skrev Hillcoats “The Proposition” og “The Road”. Cave har desuden leveret soundtracket til filmen, hvor også Guy Pearce, Gary Oldman og Mia Wasikowska medvirker.

“Lawless” spreder sprut og kugler i danske biografer 6. september.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: