Siden den femte film i “Child’s Play”-serien om morderdukken Chucky kom i 2004 med gyser-komedien “Seed of Chucky”, syntes franchisen at have nået sin ende. Men nu fire år efter er manden bag det hele, Don Mancini, i gang med at skrive en genfortælling af den originale film fra 1988.

Om grunden til hvorfor det bliver en genfortælling i modsætning til en 6’er, forklarer Mancini, at han vil have det til at være uhyggeligt igen, i stedet for komisk som “Seed of Chucky”:

”… Jeg tror, at det egentlig var reaktionen på ‘Seed’ – fansene fortalte os på en måde, at de ville have det uhyggeligt igen. Jeg tror, at hvis vi lavede en direkte efterfølger til ‘Seed of Chucky’, hvilket er en gyser-komedie, så ville det være lidt sværere at fortsætte aspekterne af den historie, som var så absurd.”

I hvilket omfang genfortællingen vil indeholde nyt materiale og ændringer af karakterer, fortæller Mancini, at meget vil blive ændret – selv Chucky vil få et nyt udseende.

”Det er en genindspilning, men der er en masse nye ting i den,” forklarer han. ”Ingen af detaljerne fra mordene i den originale vil blive genbrugt. Alle kulisserne kommer til at være fuldstændig nye, og vi vil lave et re-design af Chucky. Brad Dourif vil dog stadig være Chuckys stemme og spille Charles Lee Ray. Han vil desuden få mere at lave, end han havde i originalen.”


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 maialideth 10 år siden

jeg er sgu næsten ligeglad med hvad de gør, bare de gør det bedre end 'Seed' for den var ret latterlig og de i det mindste holder fast i Brad Dourif som Chucky/ Charles Lee Ray for han er virkelig en dygtig (og yderst undervurderet) skuespiller.
Long days and pleasant nights
Gravatar

#2 Bohemian 10 år siden

De kan gøre hva de vil med Chucky
Free in serenity.
Gravatar

#3 rubberdub 10 år siden

er entlig osse ret ligeglad ^^
ehmmm ehmmm whachamacalit... ah´a mobile fone!
Gravatar

#4 Killkaj 10 år siden

Vil jeg da se frem til ;)
Gravatar

#5 Chrisenry 10 år siden

Jeg har aldrig været udpræget interesseret i Chucky serien og Seed var bestemt ikke værd at spilde tid på. Præmissen for en genfortælling af etteren lyder imidlertid god nok, men lad os nu se hvordan eksekveringen falder ud.
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."

Skriv ny kommentar: