Ronald Reagan gjorde det. Fred Thompson forsøgte at gøre det. Og Arnold Schwarzenegger har tidligere fortalt, at han ønsker at gøre det.

Nu melder også Will Smith sig til gruppen af skuespillere, der har planer om at forsøge at forvandle skuespillerkarrieren med en karriere i Det Hvide Hus.

Smiths kone Jada Pinkett Smith afslører: ”Will overvejer at gå ind i politik. Han sagde engang, at han godt kunne forestille sig at blive USA’s præsident. Det var ingen joke, han mente det alvorligt. Will og jeg ønsker at sætte vores aftryk på denne planet – og med det mener jeg vigtigere aftryk end blot film.”

Hvis Will Smith gør alvor af sine planer, får han tidligst chancen i november 2012, hvor det næste præsidentvalg afholdes. Indtil da vil man næste gang kunne finde ham i producerrollen på “The Karate Kid”, hvori hans søn spiller hovedrollen.

Se også: Roland Emmerich vil lave “Independence Day 2″.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#11 Kviesgaard 12 år siden

SCHWARZENEGGER FOR PRESIDENT!

Beklager drenge, jeg kunne ikke dy mig :)
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#12 Mhmaha 12 år siden

Det kan godt være at det ikke er en joke at han vil stille op, men det gør det bestemt ikke mindre morsomt! ^^

Så hellere Arnold for Prez!!
Gravatar

#13 Nothinunik 12 år siden

Den eneste grund til Arnold ikke har stillet op til præsident valget er at man -skal- være født i USA for at stille op.. derfor kan han aldrig nå højere end hans nuværende stilling.

Men jeg tror også klart at der er flere skuespillere der idag ville kunne træde ind i politik, da det ikke virker som om det er så nemt at skille fiktion fra virkeligthed derovre..

personligt ville jeg gerne se Bruce Campbell som præsident.. ;)
Gravatar

#14 Nicki52 12 år siden

Ash (3) skrev:
Big Willy for President!!
¨
Ja, det er den sikkert.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#15 mr gaijin 12 år siden

Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#16 ilovfilm 12 år siden

LOL!! det ville være et nyt lavpunkt for u.s.a hvis Will Smith blev president, men igen hvor dårligt kan han gøre det? det sku ikke fordi han har meget at leve op til.
Gravatar

#17 Yggdrasil 12 år siden

En komiker som præsident? Jeg tvivler. Jakob Haugaard kom godt nok i folketinget herhjemme, men nåede ikke statsministerposten. De er selvfølgeligt lidt... anderledes i USA. Hehe.
Gravatar

#18 filmz-loke76 12 år siden

Er Smithikke scientolog? Så kan han godt glemme det.

Til dem der siger bunden er nået i USA, hva pokker er den så her? Vores stats minister er ikke folkevalgt og vores regerings politik dikteres af et racistisk fjolle parti..
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#19 Rasputinoch 12 år siden

#18
Enig enig enig!
Will Smith som statsminister i Danmark... det ville være et skridt fremad!! Tjaaaa det ville endda være et skridt fremad med Miley Cyrus som statsminister i Danmark!!
Gravatar

#20 filmz-Bruce 12 år siden

Yggdrasil (17) skrev:
En komiker som præsident? Jeg tvivler. Jakob Haugaard kom godt nok i folketinget herhjemme, men nåede ikke statsministerposten. De er selvfølgeligt lidt... anderledes i USA. Hehe.


Det ved jeg ikke. Villy Søvndal er en glimrende stand up komiker!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: